Acil Devren Satılık Sağlık Kabini

Acil Devren Satılık Sağlık Kabini

Marmara » İstanbul » Pendik
35.000₺
  • 35.000₺
    Marmara » İstanbul » Pendik
Acil Devren Satılık Sağlık Kabini
 
Acil Devren Satılık Sağlık Kabini Acil Devren Satılık Sağlık Kabini Acil Devren Satılık Sağlık Kabini Acil Devren Satılık Sağlık Kabini Acil Devren Satılık Sağlık Kabini Acil Devren Satılık Sağlık Kabini
Emekli olduğum için 12 yıldır işletmekte olduğum getirisi, hasta potansiyeli çok güzel olan sağlık kabinimi devrediyorum. Sağlık kabinimiz 12 yıldır aynı mahallede hizmet vermektedir. Mahallenin en işlet caddesinde merkezdedir. E-5 karayoluna 50 metre, metroya, hızlı tren hattına , sabiha gökçen hava alanına 10 dk mesafededir. Giriş katta caddeye sıfır konumdadır. Getirisi çok güzel, oturmuş müşteri potansiyeli, evde hasta potansiyeli oldukça fazladır. Aylık kirası 1000 tl dir.Cadde de bu ücrete asla kiralık dükkan bulamazsınız. Sağlık kabinimizde bir sağlık kabininde olması gereken tüm malzemeler vardır. Siz sadece devraldıktan sonra anahtarla isyerini açıp çalışamaya başlayacaksınız. Sağlık kabinimizde bilgisayarından yazıcısına, fax makinesinde buzdolabına kadar ne ararsanız hepsi mevcuttur. Lavabosu , mutfağı, hasta muayene odası, hasta bekleme salonu, hasta müşahade odası bulunmaktadır. Sağlık kabinimzin önünde İETT durağı bulunmaktadır, bu sebepten dolayı sürekli göz önünde ve tanınmış durumdadır. Ev hastalarımız sadece sağlık kabinin bulunduğu mahallede değil diğer yakın dört mahallede de vardır. Ev hastası potansiyeli oldukça iyidir. Gerçekten ilgilenen ve mesleğini icra ederek para kazanmak isteyen meslektaşlarımla pazarlık yaparak işyerini devredebilirim. Lütfen komik rakamlar teklif etmeyiniz. Bu işyerini devralan meslektaşım 5-6 ay içinde verdiği parayı çıkaracaktır.Bu şekilde gelirini siz hesap edin. Çalışma sistemi tamamen oturmuş işyeri yeni açılan işyerinden çok iyidir.Belki daha uygun ücrete yeni bir işyeri açabilirsiniz ama müşteriyi toplayana kadar bir sene gibi bir zaman gerekir, oysa bu işyeri 12 yıldır müşterisini fazlası ile toplamıştır, siz sadece işyerini devralıp çalışmaya başlayacaksınız. Sağlık kabinimizde tüm malzemeler tamdır, ekstradan hiç bir şey almanıza gerek yoktur. İşyerini görmek isteyen meslektaşlarım sabah 08:00 den Akşam 22:00 ye kadar gelip görebilirler.
  • #3819931
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.