Acer Ferrari One 200(4GB)-BUNU KAÇIRMAYIN.!

Acer Ferrari One 200(4GB)-BUNU KAÇIRMAYIN.!

Doğu Anadolu » Erzurum » Abdurrahmangazi
899₺
  • 899₺
    Doğu Anadolu » Erzurum » Abdurrahmangazi
Acer Ferrari One 200(4GB)-BUNU KAÇIRMAYIN.!
 
Acer Ferrari One 200(4GB)-BUNU KAÇIRMAYIN.! Acer Ferrari One 200(4GB)-BUNU KAÇIRMAYIN.! Acer Ferrari One 200(4GB)-BUNU KAÇIRMAYIN.! Acer Ferrari One 200(4GB)-BUNU KAÇIRMAYIN.! Acer Ferrari One 200(4GB)-BUNU KAÇIRMAYIN.! Acer Ferrari One 200(4GB)-BUNU KAÇIRMAYIN.!
Resimlerde görmüş olduğunuz acer ferrari one bilgisayarımı ihtiyaçtan dolayı mecburen satıyorum. Bilgisayar 2010 yılının mart ayında alındı. Bu bilgisayar alındığında piyasada (3GB Ram'liler hariç) hiç kalmadığından dolayı raftaki son üründü ve ben aldım. Yani teşhir ürünüydü. Sadece bilgisayar alındıktan 3 ay sonra "H" tuşuna silme esnasında hasar verildiğinden dolayı garantiye verilip sıfır orjinal klavye takılarak geri gelmiştir, birde ekranın siyah iç çerçeve kısmında ufak tefek çiziğe benzer izler vardır ki bunlar olağandır silme esnasında oluşan şeylerdir resimlerden de görebilirsiniz. Hiçbir sorunu sıkıntısı problemi yoktur kesinlikle bir performans canavarıdır.(çevrenizde kullanan varsa sorun anlatsın) Windows 7 Ultimate kuruludur. Bakımları servis tarafından mart ayında yapılmıştır. Alındığından bu yana 1-2 haftada bir, birkaç saat çalıştırılmıştır, işte olduğumdan dolayı adam gibi kullanmaya fırsatım dahi olmadı. İdda ediyorum bu bilgisayarı bu fiyata zor bulursunuz. Üstelik bilgisayarı alacak arkadaşa Samsung harici DVD-Writer(bilgisayarı aldıktan 2 sonra da bunu 150 TL'ye sıfır almıştım, ilanı verirken yanımda olmadığından dolayı kendi resmini çekemedim birebir resmini ilana ekledim) ve mini taşıma çantasıda hediyemdir. 1yıl 2 ay daha garantisi devam etmektedir. Alacak kişiye bilgisayarın faturasınıda göndericem alış fiyatım 1350 TL idi. 150 TL'ye de samsung dvd writer, 35 TL ye taşıma çantası almıştım toplam 1530 TL'ye mâl oldu ve ben şimdi bu gözbebeği bilgisayarı 899 TL ye satıyorum pazarlık payı yoktur..Bilgisayarı alacak şanslı kişiye şimdiden hayırlı uğurlu olsun umarım hayrını görür şimdiden Allah hayırlı uğurlu etsin.. Lütfen ciddi alıcılar arasın, erzurumda elden teslim edebilirim bilgisayarı ayrıca. Herkese kolay gelsin iyi alışverişler.
  • #2442888
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.