ASLAN EMLAKTAN KAYSERI TALASTA KINAS YAPI SATILIK DAIRE

ASLAN EMLAKTAN KAYSERI TALASTA KINAS YAPI SATILIK DAIRE

İç Anadolu » Kayseri » Talas
112.000₺
  • 112.000₺
    İç Anadolu » Kayseri » Talas
ASLAN EMLAKTAN KAYSERI TALASTA KINAS YAPI SATILIK DAIRE
 
ASLAN EMLAKTAN KAYSERI TALASTA KINAS YAPI SATILIK DAIRE ASLAN EMLAKTAN KAYSERI TALASTA KINAS YAPI SATILIK DAIRE ASLAN EMLAKTAN KAYSERI TALASTA KINAS YAPI SATILIK DAIRE ASLAN EMLAKTAN KAYSERI TALASTA KINAS YAPI SATILIK DAIRE ASLAN EMLAKTAN KAYSERI TALASTA KINAS YAPI SATILIK DAIRE ASLAN EMLAKTAN KAYSERI TALASTA KINAS YAPI SATILIK DAIRE
Dairemiz Talas mevlana mahallesinde olup 15 katli binanin son katindadir. 3+1 dairemiz 4 odali ve 150 m2. Celik kapi, mutfak dolabi, islak zeminler seramik, odalar laminat parke, camlar PVC, tuvalet ve banyo dolapli, veytiyer yapili ve essiz manzaraya sahiptir. KINAS guvencesiyle essiz mukemmel bir proje. Her haliyle en ust standarlarla yapilmis bir daire. Dairemiz 10'ncu ayda teslim olacak. Dairenin mesken parasini alici odeyecektir. Simdiden hayirli olsun.
  • #3213606
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.