ARNAVUTKÖY - ÇAĞ KEBABI

ARNAVUTKÖY - ÇAĞ KEBABI

Marmara » İstanbul » Arnavutköy
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Arnavutköy
ARNAVUTKÖY - ÇAĞ KEBABI
 
ARNAVUTKÖY - ÇAĞ KEBABI ARNAVUTKÖY - ÇAĞ KEBABI ARNAVUTKÖY - ÇAĞ KEBABI ARNAVUTKÖY - ÇAĞ KEBABI ARNAVUTKÖY - ÇAĞ KEBABI ARNAVUTKÖY - ÇAĞ KEBABI
ERZURUM'UN MEŞHUR ÇAĞ KEBABI TEL:03997 Erzurum'un vazgeçilmez Cağ Kebabını, damak zevkinize göre hazırlayan MEŞHUR ERZURUM CAĞ KEBAP SALONU nezih bir ortam sunmaktan onur duymaktadır. Adres:MERKEZ MH. FATİH CD. NO:21 YAPIKREDİ YANI / ARNAVUTKÖY TEL:03997 Erzurum'a özgü olan cağ kebabı, diğer bütün kebap çeşitlerinden farklı bir tat sunar damaklara. Erzurum ve çevresinde cağ adı verilen şişler ile servis yapıldığı için bu adı alan Cağ Kebabının, bir gün önceden özenle hazırlanan terbiyeli kuzu eti, odun ateşinde pişirilerek sofralara ulaştırılır. Etin sinirlerden ve zararlı yağlardan ayıklandıktan sonra şişe takılarak pişirilmesi sonrasında, damaklardan eksilmeyen bir tat ortaya çıkar. Cağ kebabını diğer kebap çeşitlerinden ayıran en önemli özelliği, kuzu etinden yapılmış olması ve yatık bir şekilde pişirilerek servis yapılmasıdır. Kuzunun sadece belirli bölgelerinin seçilmesi ve terbiyesinde kullanılan birbirinden özgün malzemelerin birleşmesi sonucu, ağızlarda lokum gibi eriyen cağ kebabı oluşur.
  • #3484909
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.