ARİSTON HOTPOİNT NO FROST GRANİT DESENLİ BUZDOLABI ÇOK UCUZA..

ARİSTON HOTPOİNT NO FROST GRANİT DESENLİ BUZDOLABI ÇOK UCUZA..

Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
425₺
  • 425₺
    Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
ARİSTON HOTPOİNT NO FROST GRANİT DESENLİ BUZDOLABI ÇOK UCUZA..
 
ARİSTON HOTPOİNT NO FROST GRANİT DESENLİ BUZDOLABI ÇOK UCUZA.. ARİSTON HOTPOİNT NO FROST GRANİT DESENLİ BUZDOLABI ÇOK UCUZA.. ARİSTON HOTPOİNT NO FROST GRANİT DESENLİ BUZDOLABI ÇOK UCUZA.. ARİSTON HOTPOİNT NO FROST GRANİT DESENLİ BUZDOLABI ÇOK UCUZA..
ARİSTON HOTPOİNT NO FROST BUZDOLABI DIŞI GRANİT DESENLİDİR AÇMA YÖNÜ DEĞİŞTİRİLEBİLİR KAPISI VARDIR GENİŞ İÇ HACİMLİ ( 480 LT) NO FROST BUZDOLABI DOLABIN FAN PERVANESİ YETKİLİ SERVİSÇE YENİ DEĞİŞTİRİLMİŞTİR. (1 YIL GARANTİLİ) SORUNSUZ ÇALIŞMAKTA; GAYET İYİ SOĞUTMAKTADIR. SPOTÇUDAN DEĞİL; BAYİDEN ALINMIŞTIR.. HİÇBİR DEFOSU YOKTUR KOKU, AŞINMA VS. YOKTUR.. Çok temiz kullanılmıştır; yazlık, işyeri ya da evde 10 yıl daha rahatlıkla kullanılabilir. SIFIR derece bölmesi mevcuttur. ACİL SATILIKTIR!.. BENZER ÖZELLİKLERDEKİ ARİSTONLAR 1500 tl CİVARINDADIR. (İSTANBUL İÇİ NAKLİYEDE ARAÇ AYARLAMAK SURETİYLE YARDIMCI OLABİLİRİM) MAKUL ÜRÜN VE FİYATLA TAKAS OLABİLİR..
  • #3785985
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.