ARİETE BUHARLI TEMİZLİK MAKİNASI VE ÜTÜ SİSTEMİ

ARİETE BUHARLI TEMİZLİK MAKİNASI VE ÜTÜ SİSTEMİ

Marmara » İstanbul » Kadıköy
1.200₺
  • 1.200₺
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
ARİETE BUHARLI TEMİZLİK MAKİNASI VE ÜTÜ SİSTEMİ
 
ARİETE BUHARLI TEMİZLİK MAKİNASI VE ÜTÜ SİSTEMİ ARİETE BUHARLI TEMİZLİK MAKİNASI VE ÜTÜ SİSTEMİ ARİETE BUHARLI TEMİZLİK MAKİNASI VE ÜTÜ SİSTEMİ ARİETE BUHARLI TEMİZLİK MAKİNASI VE ÜTÜ SİSTEMİ ARİETE BUHARLI TEMİZLİK MAKİNASI VE ÜTÜ SİSTEMİ
Buhar tabancası ve buharlı silme sistemiyle etkin ve kullanışlı bir temizlik cihazıdır. Hem de DETERJAN ya da herhangi diğer KİMYASAL ÇÖZÜCÜLER olmadan...BİLGİ İÇİN BÜTÜN ARİETE ÜRÜNLERİ 2 YIL GARANTİLİ VE FATURALIDIR... Kullanım Alanları * Halı ve tüm sert zeminlerin; fırın, ocak, banyo, tuvalet, lavaboların temizliği ve sterilize edilmesi * Camların ve diğer parlak yüzeylerin silinmesi * Kıyafet, perde, koltuk yüzlerinin silinmesi ve sterilize edilmesi * Multi Vapori XL, çıkarılabilir buhar hortumu sayesinde cihazınızın profesyonel buharlı ütü olarak kullanımına da olanak sağlar. Cihazla birlikte sunulan ütü, cihazın buhar özelliğini kullanarak ütü işlemini çok kolaylaştırmakta ve dikey ütüleme yapabilmektedir. * Güç: 2000 Watt * Kazan Kapasitesi: 2.0 litre * Kazan basıncı: 5 bar * Açık/Kapalı uyarı ışığı * Kazan Açık/Kapalı Düğmesi * Güvenlik Kapağı * Buhar Hazır Işığı * Buhar Konrol Düğmesi * Basınçölçer * Voltaj/Frekans:V/50-60 Hz * Kordon Uzunlığu: 6 metre STANDART AKSESUARLAR: * Profesyonel Ütü * Pencere Temizleyici * Dikey Ütüleme Aparatı (Beziyle birlikte) * Aparatları Üstünde Taşıma Bölümü * Hortumlu Buhar Tabancası * Uzatma Boruları * 3 Yuvarlak Fırça * Yer Fırçası * 1 Yer Bezi * 90 derece açılı uç * Su Ölçeği * Huni Ücretsiz Demo/Tanıtım ve Bilgi için 0.216.nolu telefonu arayabilirsiniz.
  • #1542783
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.