ARAÇ İÇİ KASA KAPLAMA 5 YIL GARANTİ ALINSTECH

ARAÇ İÇİ KASA KAPLAMA 5 YIL GARANTİ ALINSTECH

Marmara » İstanbul » Pendik
1₺
  • 1₺
    Marmara » İstanbul » Pendik
ARAÇ İÇİ KASA KAPLAMA 5 YIL GARANTİ ALINSTECH
 
ARAÇ İÇİ KASA KAPLAMA 5 YIL GARANTİ ALINSTECH ARAÇ İÇİ KASA KAPLAMA 5 YIL GARANTİ ALINSTECH ARAÇ İÇİ KASA KAPLAMA 5 YIL GARANTİ ALINSTECH ARAÇ İÇİ KASA KAPLAMA 5 YIL GARANTİ ALINSTECH ARAÇ İÇİ KASA KAPLAMA 5 YIL GARANTİ ALINSTECH ARAÇ İÇİ KASA KAPLAMA 5 YIL GARANTİ ALINSTECH
TİCARİ ARAÇLARINIZIN ESKİYEN KASALARINI YENİLEYİN!!! 5 YIL KURUMSAL GARANTİ !!! ALINSTECH kasa kaplama ve koruma malzemesidir. Bir kez uygulandığında, aracınızın kasasının dayanıklılığını artıracak ve mükemmel bir koruma sağlayacaktır Her türlü kamyon, kamyonet Pick-Up, Jip içi ve tır kasalarınızın zemin ve yan duvarları ALINSTECH ile kaplandıktan sonra kullanım ömrü ciddi oranda artmaktadır.Uygulama kısa sürmektedir. Dilerseniz ALINSTECH uygulama alanında , dilerseniz mobil aracımızla talep edilen alanda uygulama yapılabilmektedir. Kaplanan kasaların darbeye dayanımı artırılarak, çizilmelerin ve kırılmaların önüne geçilmiş olunur. ALINSTECH kasa kaplama ve koruma sistemleriyle eski kasalı araçlarınız yenilenmekte süresiz dayanım özelliği ile uzun yıllar kullanılmaktadır. ALINSTECH, size ve çevreye zararlı olmayan, her türlü yüzeyi bire bir kaplayarak aşınmayı engelleyen, pütürlü dokusu ile kaymayı önleyen, uzun süre korumayı sağlayan sektördeki en gelişmiş poliüretan kökenli kaplama malzemesidir. Yıllarca kullanımdan dolayı yıpranmış , deforme olmuş ya da 2.el değerini korumak amacıyla ticari araçlarınıza ALINSTECH kaplama sistemiyle uygulama yaptırınız. AVANTAJLARI ALINSTECH çevre dostu bir malzemedir. Anti bakteriyel ve hijyenik kaplama ve koruma malzemesidir. Uygulama süresi aracınızın büyüklüğüne bağlı olarak değişir. 2 ya da 3 saatte tamamlanmakta olup, 10 saniye içinde kurumaktadır ALINSTECH ile kaplanan araçlar 5 YIL GARANTİ altına alınmaktadır.
  • #3844020
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.