ANYCOOL T838 MODELİ GELDİ TÜRKİYE DE SADECE BİZDE KAPIDA ÖDEMELİ SADECE 349 YTL.

ANYCOOL T838 MODELİ GELDİ TÜRKİYE DE SADECE BİZDE KAPIDA ÖDEMELİ SADECE 349 YTL.

İç Anadolu » Konya » Karatay
349₺
  • 349₺
    İç Anadolu » Konya » Karatay
ANYCOOL T838 MODELİ GELDİ TÜRKİYE DE SADECE BİZDE KAPIDA ÖDEMELİ SADECE 349 YTL.
 
ANYCOOL T838 MODELİ GELDİ TÜRKİYE DE SADECE BİZDE KAPIDA ÖDEMELİ SADECE 349 YTL. ANYCOOL T838 MODELİ GELDİ TÜRKİYE DE SADECE BİZDE KAPIDA ÖDEMELİ SADECE 349 YTL. ANYCOOL T838 MODELİ GELDİ TÜRKİYE DE SADECE BİZDE KAPIDA ÖDEMELİ SADECE 349 YTL. ANYCOOL T838 MODELİ GELDİ TÜRKİYE DE SADECE BİZDE KAPIDA ÖDEMELİ SADECE 349 YTL.
ÇOK ŞIK DİZAYN ANYCOOL T 838 TÜRKİYEDE İLK VE SADECE BİZDE 2 GB HAFIZA KARTI HEDİYELİ TV DEN KAYIT YAPABİLME AKSESUARLARI 1 ADET TELEFON 1 ADET ŞARJ ADAPTÖRÜ 1 ADET DÖNÜŞTÜRÜCÜ 1 ADET USB KABLOSU 1 ADET STLUYS KALEM 1 ADET KULAKLIK 2 ADET BATARYA 1 adet 2 GB HAFIZA KARTI ...KAPIDA ÖDEME HİZMETİ... YTL Kargo dahil (Tek hat-Türkçe Muzic Edition YTL Kargo dahil (Tek hat-Türkçe N99İ - 220 YTL Kargo dahil (Tek hat - Televizyon - Dokunmatik - Türkçe N99İYTL Kargo dahil (Çift hat - Televizyon - Dokunmatik - Türkçe NYTL Kargo dahil (Tek hat - Televizyon - Dokunmatik - Türkçe Anycool TYTL Kargo dahil (Çift hat - Televizyon - Dokunmatik - Türkçe Menülü Anycool TYTL Kargo dahil (Çift hat - Çift Kamera-Televizyon - Dokunmatik - Türkçe Anycool TYTL Kargo dahil (Çift hat - Çift Kamera-Televizyon TV'den Kayıt-Ses değiştirme-Türkçe Anycool TYTL Kargo dahil (Çift hat - Çift Kamera-Televizyon TV'den Kayıt-Ses değiştirme-2 GB HAFIZA NOKİA EYTL Kargo dahil (Çift hat - Çift Kamera-Radyo - Dokunmatik - Türkçemenü NOKİAYTL Kargo dahil (Çift hat - Çift Kamera-Radyo - Dokunmatik - Türkçemenü 8600 Luna - 350 YTL Kargo dahil (Tek hat - 1 GB Dahili Hafızalı -1.Sınıf - Türkçe Menü N95 TV'li - 340 YTL Kargo dahil (Tek hat - Çift Kamera-Televizyon - Dokunmatik - Türkçe Menü 24 SAAT SİPARİŞ VEREBİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARAMIZ: TOPTAN ALIMLAR İÇİN İRTİBATA GEÇİN. BU İLANI OKUYORSUNUZ. DEMEKKİ ÇOK ÖZELLİKLİ BİR TELEFON ARIYORSUNUZ DOĞRU ADRES VE DOĞRU SATICININ ÜRÜNÜNÜ İNCELEMEKTESİNİZ. (ALACAĞINIZ ÜRÜN ELİNİZDE PATLAMASIN) TÜKETİCİ GÜVENLİĞİ AÇISINDAN HER TÜRLÜ İMKANI SUNMAKTAYIZ. (ÜRÜNÜ AYAĞINIZA KADAR GÖNDERİYORUZ VE ÜCRETİNİ KARGO GÖREVLİSİNE ÖDÜYORSUNUZ) İŞTE ÜRÜNLERİMİZDEN BAZILARI KARGO DAHİL (Tv seyrederken cihaza takacağınız hafıza kartına KAYIT YAPABİLME.Türkiye de sadece bu telefonda bu telefonda bu özellik vardır.) SESSİZE ALMA MODU ( örnek arama geldiği zaman zil sesini kapatabilrsiniz diğer anycool larda bu özellik YOK) SES DEĞİŞTİRME Erkek sesini farklı bir erkek sesine çevirme yada, kadın sesine veya çocuk sesine çevirme özelliğine sahiptir.Kesinlikle bunu uyguladığınız zaman sizi hiçkimse tanıyamaz. Sadece bu telefonda bu özellik vardır. ZOOM (Fotoğraf çekimi yaparken zoom yapabilme) Çift Kameralı 3 G (Görüntülü Konuşma yapabilme) Çift Hatlı Telefon (İki hat aynı anda aktiftir. Hattın biriyle konuşma yaparken diğer hatta gelen telefon ekranda görünür, Yani meşgul çalmaz.Dilerseniz diğer hattı kapatıp hemen ikinci hatla görüşme yapabilirsiniz.) Televizyonlu (Tv izlerken telefon geldiği zaman konuşmanızı bitirin daha sonra Tv'niz kaldığı yerden devam eder.) Web Cam SES (Diğer modellerden daha çok ses gücüne sahiptir) Dokunmatik (Hem STYLUS kalem ile hem elle kullanabilme) Radyolu (Kulaklık olmadan dinleyebilme dışasesverir) MP3 MP4 MP5
  • #1471950
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.