ANYCOOL STARC1000 (İPHONE TARZI ÇİFT HAT-TV-SENSÖR-TASARIM HARİK

ANYCOOL STARC1000 (İPHONE TARZI ÇİFT HAT-TV-SENSÖR-TASARIM HARİK

İç Anadolu » Konya » Alaaddin
325₺
  • 325₺
    İç Anadolu » Konya » Alaaddin
ANYCOOL STARC1000 (İPHONE TARZI ÇİFT HAT-TV-SENSÖR-TASARIM HARİK
 
ANYCOOL STARC1000 (İPHONE TARZI ÇİFT HAT-TV-SENSÖR-TASARIM HARİK ANYCOOL STARC1000 (İPHONE TARZI ÇİFT HAT-TV-SENSÖR-TASARIM HARİK
Dilerseniz Kredi kartına Peşin Fiyatına 3 taksit imkanı ....... iPHONEN STAR C1000 HEM ŞIK HEM KiBAR HEM HAFiF SENSÖRLÜ KARİZMA ARAYANLARA!!! Anycool STARC1000 sony fotograf makinelerine benzeyen bu eşsiz modeli sizlere sunuyoruz. İphone tarzı olan bu ürün tamamıyla dokunmatiktir ( sadece arama ve kapatma tuşu var ) diğer bütün her şeyi dokunmatik 3” inch olan bu üründe flash da var aynı zamanda sony fotoğraf makinelerindeki gibi kamerası koruma kapaklıdır 5 optik zoom Ürün 8gb karta kadar destekler Ve sensörlüdür( salladığınız zaman ekran teması değişir ) 640*480 çözünürlüğe sahiptir (telefonun arkasında 8, 0mp yazar ama gerçekte 2, 0 ile 3, 0 mp arasıdır ) Kişiye göre zil sesi video ve foto ekleme (rehberdeki isimlere ) GSM GSMMHZ EBAT 9.2cm *5.9cm*1.8cm BATARYA Lithium Batteries2000mAh RENK gümüş BEKLEME SÜRESİ About 240-360Hours KONUŞMA SÜRESİ About 3-5Hours Önemli Özellikler Televizyonlu FULLL DOKUNMATİK (Kontör harcamadan TV izleyebilme) Çift Hatlı (Aynı anda aktif) SensörlüTürkçe Menu Çift Hat(Aynı Anda 2 Hat Aktif) 3, 0 Mp Kamera Flashlı 3D Stereo Sound Çift Hoparlör Video Kayıt (Sesli Video Kayıt) 360 Saat Bekleme Süresi Bluetooth Mp3&Mp4&Mp5 Fm Radio ( kulaklıksız dinleyebilme ) T.v. Özelliği EBATLARI: 11, cm x 5, 5 cm x 2.0 cm Ağırlık: 110 gr KARGO DAHİL KAPIDA ÖDEME SADECE 325 YTL PAKET İÇERİĞİ 1 adet iphone STARC1000 cihaz 1 adet kulaklık 1 adet usb kablosu 1 adet şarj adaptörü 1 adet stytlus kalem 1 adet batarya 1 adet 1 GB hafıza kartı 1 adet KILIF Türkçe Kullanım Klavuzlu TOPTAN ALIMLAR İÇİN İRTİBATA GEÇİN. Önemli Not.Lütfen burdan mesaj yazmayınız. Yoğunluktan dolayı mesajları okuyup cevap veremiyoruz. www.mevlanailetisim.tr.gg sitemizden daha detaylı inceleyebilirsiniz. SiPARiS HATTI D İ K K A T !!! Ucuz fiyata telefon satıyoruz diye piyasada türeyen sahtekaarlara karşı dikkatli olun. İlanlarda düşük fiyat vererek insanları ağına düşüren bu tarz kimselere sakın paranızı kaptırmayın. Firmamızın siz değerli üyelere sunduğu KAPIDA ÖDEME sistemi ile güvenli alışverişten şaşmayın.
  • #1677008
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.