ANTALYADA BAHÇELİ EV

ANTALYADA BAHÇELİ EV

Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
400.000₺
  • 400.000₺
    Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
ANTALYADA BAHÇELİ EV
 
ANTALYADA BAHÇELİ EV ANTALYADA BAHÇELİ EV ANTALYADA BAHÇELİ EV ANTALYADA BAHÇELİ EV ANTALYADA BAHÇELİ EV ANTALYADA BAHÇELİ EV
SAHİBİNDEN SATILIK BAHÇELİ EV ANTALYA- LARA’da Yani Antalya’nın en güzel yerinde, Denize 320 metre, Ofo Oteline 250 metre, Gençlik parkına ve şelaleye 600 metre, Örnekköy plajına yaya 5-6 dakika mesafede, Ayrıca 500 metre mesafede Devlet Çam Ormanı vardır. Park problemi yoktur. Denize önü açık, önü hiç kapanmayacak (önünde yeşil alan var), 4 yönü açık, ön cephe güneye ve batıya bakmaktadır. Çok nadir bulunan, Müstakil bahçeli dubleks evim ihtiyaçtan satılıktır. *600 m2 arsa içerisinde 2 adet müstakil ev (bahçeler bölünmüş 300’er m2) Binanın kullanım alanı brüt 220 m2 (1 salon , 4 oda) Giriş kat : salon - çalışma odası- mutfak - tuvalet- antre – merdiven dairesi ve balkonlar) 110 m2 Üst Kat : 3 yatak odası – banyo – antre – merdiven dairesi. 110 m2 Bodrum : Bahçe malzemelerinin konulduğu 1 oda büyüklüğünde, Teras : Tripleks ( 1 kat daha çıkılabilir) veya şark odası yapılmaya uygun teras, şu anda 2 adet çok iyi cins asma çardağı vardır. *Bahçe: Sondaj suyu mevcut olup, elektrikle çalışmakta ve ayda 3 veya 5 lira elektrik tüketmektedir. Bahçede Akdeniz yöresine ait, birçok ağaç ve bitki vardır. *Evler 1997 yılında yapılmıştır. Ekli Planında da görüldüğü üzere çok güzel bir planı vardır. Geniş, rahat ve ferah bir evdir. (Bu mevki de bahçeli ev pek nadir bulunmaktadır.) Ayrıca evlerin arsa değeri çok yüksektir, bu mevkide 750.000 Tl. Civarındadır. (2 parsel yukarısı 1kaç ay önce satılmıştır.) *Evimin fiyatı, 400.000.TL. dir. İletişim : İbrahim Erkal Tel - Cep:
  • #2647959
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.