ANTALYA YEŞİLBAYIR VİLLALAR BÖLGESİNDE KELEPİR ARSA

ANTALYA YEŞİLBAYIR VİLLALAR BÖLGESİNDE KELEPİR ARSA

Akdeniz » Antalya » Yeşilbayır
100.000₺
  • 100.000₺
    Akdeniz » Antalya » Yeşilbayır
ANTALYA YEŞİLBAYIR VİLLALAR BÖLGESİNDE KELEPİR ARSA
 
ANTALYA YEŞİLBAYIR VİLLALAR BÖLGESİNDE KELEPİR ARSA ANTALYA YEŞİLBAYIR VİLLALAR BÖLGESİNDE KELEPİR ARSA ANTALYA YEŞİLBAYIR VİLLALAR BÖLGESİNDE KELEPİR ARSA ANTALYA YEŞİLBAYIR VİLLALAR BÖLGESİNDE KELEPİR ARSA ANTALYA YEŞİLBAYIR VİLLALAR BÖLGESİNDE KELEPİR ARSA ANTALYA YEŞİLBAYIR VİLLALAR BÖLGESİNDE KELEPİR ARSA
Antalya'nın her yıl en az yüzde 30-40 prim yapan bölgesi Yeşilbayır'da villalar bölgesindeki iki arsamı satıyorum. Biri 666, diğeri 1233 metrekare. 1233 metrekare olan arsanın etrafı tel örgüyle çevrili, tel örgü çevresince içeriden peyzaj amaçlı limoni servi ağaçları, içeride ise her çeşit meyveden 2'şer 3'er adet dikili. Buraya en fazla 3 katlı olmak şartıyla 800 metrekareye yakın bir inşaat yapılabilir. İster ikiz villa, isterse kocaman bir konak yapın. Bitişiğindeki arsalara villalar yapıldı ve oturulmaya başlandı. Elektrik, su ve altyapısı hazır. Yakında doğalgaz hattı da geçecek. 666 metrekarelik arsanın fiyatı pazarlıksız 100.000 TL'dir 1233 metrekarelik arsanın fiyatı pazarlıksız 215.000 TL'dir.
  • #3307503
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.