ANTALYA MERKEZDE KİRALIK PİKNİK VE KAMP ALANI

ANTALYA MERKEZDE KİRALIK PİKNİK VE KAMP ALANI

Akdeniz » Antalya » Antalya
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Antalya » Antalya
ANTALYA MERKEZDE KİRALIK PİKNİK VE KAMP ALANI
 
ANTALYA MERKEZDE KİRALIK PİKNİK VE KAMP ALANI ANTALYA MERKEZDE KİRALIK PİKNİK VE KAMP ALANI ANTALYA MERKEZDE KİRALIK PİKNİK VE KAMP ALANI ANTALYA MERKEZDE KİRALIK PİKNİK VE KAMP ALANI ANTALYA MERKEZDE KİRALIK PİKNİK VE KAMP ALANI ANTALYA MERKEZDE KİRALIK PİKNİK VE KAMP ALANI
İSİM : SAKLIBAHÇE YER : Antalya merkez Konyaaltına bağlı hisarçandır köyü - 15 km. AMAÇ : Amatörce hazırlanan doğa harikası bahçenin kaliteli hizmet vermesi temel amaçtır. Bu amaca uygun talipli kişilere bahçenin kiralanması. Ayrıntılar görüşmeler ile belirlenir. AÇIKLAMA : 5000 metrekare alan içinde , Odun fırını..Alabalık havuzu. Restaurant kapalı. Bahçe evi, doğal havuzlar, Güneş enerjisinden elektrik kaynağı , Ekolojik tarım alanı , Mutfak , wc. gibi üniteleri mevcuttur. Ayrıca özel 3 km ve 5 km uzunluğunda, son derece doğal trekking yolları her türlü spor ve aktiviteye uygundur.
  • #2286506
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.