ANTALYA BELEK te YÜKSEK CİROLU DEVREN MARKET

ANTALYA BELEK te YÜKSEK CİROLU DEVREN MARKET

Akdeniz » Antalya » Belek
35.000₺
  • 35.000₺
    Akdeniz » Antalya » Belek
ANTALYA BELEK te YÜKSEK CİROLU DEVREN MARKET
 
ANTALYA BELEK te YÜKSEK CİROLU DEVREN MARKET ANTALYA BELEK te YÜKSEK CİROLU DEVREN MARKET ANTALYA BELEK te YÜKSEK CİROLU DEVREN MARKET ANTALYA BELEK te YÜKSEK CİROLU DEVREN MARKET ANTALYA BELEK te YÜKSEK CİROLU DEVREN MARKET ANTALYA BELEK te YÜKSEK CİROLU DEVREN MARKET
Belek Beldesinde Belediye Caddesinde İşlek mekan, karşısında 200 mevcutlu otel lojmanı bulunmaktadır. Tekel , Efes, Tuborg Satışı vardır, Parça TL- KONTÖR yüklemesi Müşterilerin alıştığı bir mekan olarak aylık ortalama 350 Tl - 400 Tl net kazanç sağlamaktadır. Fax, Çift Klima artı 24 saat Kamera iç dış daim kayıtta olup Market içinde mevcut olan tüm malzemeler demirbaşlar aynen olduğu gibi kalacaktır, Market içinde göstergeli terazi mevcut olup Manav reyonu ve Büyük soğutucu dolabı mevcuttur.zaten diğer demirbaşlar resimlerde de göründüğü üzere yazmaya gerek yok. üstkatında iki ayrı deposu mevcuttur. gerçekten para kazanmak isteyen ciddi düşünenler irtibat kurabilirler.. bu mekanı devretmekteki gayemiz farklı işdeğişikliği nedeniyledir, kesinlikle para kazandırmıyor gibi bir düşünce asla olamaz.. ilgilenenler için telefondan irtibata geçebiliriz.
  • #3120718
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.