ANNE ALTINDAN 80 GÜNLÜK KARNELİ, BABY FACE GOLDEN YAVRULAR!

ANNE ALTINDAN 80 GÜNLÜK KARNELİ, BABY FACE GOLDEN YAVRULAR!

Marmara » Balıkesir » Bandırma
250₺
ANNE ALTINDAN 80 GÜNLÜK KARNELİ, BABY FACE GOLDEN YAVRULAR!
 
ANNE ALTINDAN 80 GÜNLÜK KARNELİ, BABY FACE GOLDEN YAVRULAR! ANNE ALTINDAN 80 GÜNLÜK KARNELİ, BABY FACE GOLDEN YAVRULAR! ANNE ALTINDAN 80 GÜNLÜK KARNELİ, BABY FACE GOLDEN YAVRULAR! ANNE ALTINDAN 80 GÜNLÜK KARNELİ, BABY FACE GOLDEN YAVRULAR!
Fotoğraflar yavruların gerçek fotoğraflarıdır..Yavruların günü gelen aşıları ve sağlık kontrolleri veteriner tarafından yapılmıştır.6 haftaya kadar anne sütü ile beslendiler. Hiçbir sağlık sorunları yok.Hepsinin ayrı ayrı aşı karnesi mevcut.Örnek olarak yavrulardan birinin aşı karnesinin fotoğrafını da koydum.Balıkesir içi elden teslim edebilir veya il dışına otobüsle gönderim yapabilirim.Detaylar için 0535 682 93 66 nolu telefondan ulaşabilirsiniz. Not:Mikroçip fiyata dahil değildir.Dileyen arkadaşlara veteriner hekim tarafından 25 TL ücretle mikroçip taktırıp kimlikleriyle birlikte teslim edebilirim Temel Özellikleri Hareketli, uysal, iyi huylu, duygulu ve sevimli bir köpektir. çocuklara, hatta bebeklere karşı çok sabırlı ve naziktir. Neler Yapar ? Sağlam ve güçlü, koku alma duyusu gelişmiştir. Bataklıkta avlanabilir. Avı bulur ve getirir. Toprakta ve suda gayet iyi çalışır. İyi huylu olduğu için insana eşlik eden köpek olarak da değerlidir ve aile hayatına uyum sağlar.
  • #3417201
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • ORJİNAL SERTİFİKALI SİVAS KANGALLI YAVRULARI SATILIKTIR

    SİVAS TAN HAKİKİ SECERELİ SİVAS KANGAL YAVRULARIMIZ SATILMAKTADIR KÖPEKELRİMİZİN ...

  • Malatyada safkan kangal

    KÖPEKTEN ANLAMAM ARKADAŞIMDAN 4 AY ÖNCE ALDIM BAKARIM SEVERİM DİYE AMA ÇOK BAKIM ...

  • aydında sahibinden satılık rottweiler

    5 aylık yavru yarım eğitimli yer proplemi olduğundan dolayı satılık ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.