ANKARA/Sincan'da Sahibinden satlık Opel Vectra FULL

ANKARA/Sincan'da Sahibinden satlık Opel Vectra FULL

İç Anadolu » Ankara » Sincan
12.850₺
  • 12.850₺
    İç Anadolu » Ankara » Sincan
ANKARA/Sincan'da Sahibinden satlık Opel Vectra FULL
 
ANKARA/Sincan'da Sahibinden satlık Opel Vectra FULL ANKARA/Sincan'da Sahibinden satlık Opel Vectra FULL ANKARA/Sincan'da Sahibinden satlık Opel Vectra FULL ANKARA/Sincan'da Sahibinden satlık Opel Vectra FULL ANKARA/Sincan'da Sahibinden satlık Opel Vectra FULL ANKARA/Sincan'da Sahibinden satlık Opel Vectra FULL
Aracın Bujileri Buji Kabloları Ve Gaz Filitresi Yeni Değiştirilmiş Olup Bakımlıdır. Aracın ve LPG'nin bilgisayar kontrollerinde 0 hata çıkmıştır. Yürüyen aksamında hiç bir sıkıntı yoktur. Sıralı Sistem Lpg Ruhsata İşlidir. 24.09.2011 Tarihine Kadar muayenesi mevcuttur. İhtiyaca Binaen Satılacaktır. Sol ve sağ Ön ile Arkada Az Hasar Mevcut olup az miktarda lokal boya vardır. 1996 model bir araçta bukadar hatanın olması normaldir. Değişeni Yoktur. Araç 15 yışını doldurduğu için 2011 yılından itibaren vergi oranı hemen hemen yarıya düşecektir. Bence binilmeye değer bir araç olup, kime nasip olacaksa şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. ARAÇ FULL'dür.Çok fonksiyonlu ve özelliklidir. Salih AKKAYA Ertuğrulgazi Mah.630 Sk.Sistem Sit.G/9 Sincan/ANKARA Cep:, İş :(Mesai içi) Ev :
  • #2195522
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.