ANKARA KIZILAY'da CALL CENTER - DEVREN SATILIK

ANKARA KIZILAY'da CALL CENTER - DEVREN SATILIK

İç Anadolu » Ankara » Kızılay
18.000₺
  • 18.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Kızılay
ANKARA KIZILAY'da CALL CENTER - DEVREN SATILIK
 
ANKARA KIZILAY'da CALL CENTER - DEVREN SATILIK ANKARA KIZILAY'da CALL CENTER - DEVREN SATILIK ANKARA KIZILAY'da CALL CENTER - DEVREN SATILIK
Ankara Kızılay'da merkezi konumda olan Çağrı Merkezi, Acilen şehir değişikliği nedeniyle devren satılıktır. Mevcut olarak 12 Agent kapasitesi olmakla beraber isteğe göre 24 Agent kapasitesine kadar çıkarılabilecek bir ofistir. Kendine ait CRM, Auto-Dailer ve SpeedDial sistemleri ile beraber sunucu ve sunucu odası bulunmaktadır. Sadece yazılım ve sunucu için 12.000TL yatırım yapılmıştır. Kullanılan bilgisayarlar 12 adet HP Compaq All-in-One 22 inch Geniş Ekran olup sıfır ayarındadır. 2 yıllık garantileri sürmektedir. Tüm odalar özel olarak ses yalıtımı yapılmıştır. Personel sandalyeleri tam ergonomik-tir. Ayrıca Supervisior , Yönetim gibi odalarda mevcuttur. Daha detaylı bilgi almak isterseniz lütfen arayınız.
  • #2699459
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.