ANİTO TASMA Her Irktan(Köpeklerimize) TASMA ve Özel Yapım Tasma Yapılır.

ANİTO TASMA Her Irktan(Köpeklerimize) TASMA ve Özel Yapım Tasma Yapılır.

Ege » İzmir » İzmir
Görüşülür
ANİTO TASMA Her Irktan(Köpeklerimize) TASMA ve Özel Yapım Tasma Yapılır.
 
ANİTO TASMA Her Irktan(Köpeklerimize) TASMA ve Özel Yapım Tasma Yapılır. ANİTO TASMA Her Irktan(Köpeklerimize) TASMA ve Özel Yapım Tasma Yapılır. ANİTO TASMA Her Irktan(Köpeklerimize) TASMA ve Özel Yapım Tasma Yapılır. ANİTO TASMA Her Irktan(Köpeklerimize) TASMA ve Özel Yapım Tasma Yapılır. ANİTO TASMA Her Irktan(Köpeklerimize) TASMA ve Özel Yapım Tasma Yapılır.
ANİTO EL YAPIMI DERİ TASMA ÇEŞİTLERİ Tasmalarımız tamamen el yapımı olup, %100 gerçek deriden üretilmektedir.Tasmalarımızda dekor olarak kullandığımız çiviler tamamen vidalı olup, ince işçilik sayesinde köpeğinizin canını acıtmaz ve deride tahrişe sebebiyet vermez. Anito Tasma 2006 yılından bu yana siz değerli hayvansever dostlarımıza hizmet vermektedir.Tasmalarımız %100 garantilidir.Kopma, kırılma, açılma vs. sorunlar olmaz.(usulsüz kullanımlar dışında) Tasmalarımız sipariş alındıktan itibaren en geç 3 iş günü içerisinde kargoya verilir.Türkiyenin her yerine kargoyla teslim edilir.Anito Tasma köpeğiniz için gerçek bir ayrıcalıktır.Aradığınız gerçek kaliteyi Anito Tasmayla bulacaksınız. Anito Tasma anitotasmahotmail.com Önder POLGE = İZMİR 0532 771 77 80 furqan_qolle@hotmail.com Furkan GÖLLE = ANKARA 0507 300 54 34
  • #2171980
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Aksesuar, mama, yem, bakım ürünleri
  • İzmir Buca da köpek kulubesi

    çam ağacından sıfır kerestecden her ölçü yapılır 05355572305 05549366282 arayın ...

  • satılık köpek kulübeleri köpek evleri modeller ahşap evler satılık kulubeler

    köpek kulubeleri satılık köpek kulube en ucuz kulubeler ahşap evler kopek evleri ...

  • SATILIK KÖPEK KULÜBESİ

    HER ÖLÇÜDE ÜRETİMİ YAPILAN KULUBELER SU GEÇİRMEZ ÇATI, AHŞAP İSKELET VE UZUN SÜR ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.