ANAMUR DA DENIZE YAKIN YAZLI VE KISLIK DAIRELER

ANAMUR DA DENIZE YAKIN YAZLI VE KISLIK DAIRELER

Akdeniz » Mersin » Anamur
140₺
  • 140₺
    Akdeniz » Mersin » Anamur
  • Emlak / Konut / Kiralık / Yazlık

  • ANAMUR DA DENIZE YAKIN YAZLI VE KISLIK DAIRELER
  • İlan no#4029386
ANAMUR DA DENIZE YAKIN YAZLI VE KISLIK DAIRELER
 
ANAMUR DA DENIZE YAKIN YAZLI VE KISLIK DAIRELER ANAMUR DA DENIZE YAKIN YAZLI VE KISLIK DAIRELER ANAMUR DA DENIZE YAKIN YAZLI VE KISLIK DAIRELER ANAMUR DA DENIZE YAKIN YAZLI VE KISLIK DAIRELER ANAMUR DA DENIZE YAKIN YAZLI VE KISLIK DAIRELER ANAMUR DA DENIZE YAKIN YAZLI VE KISLIK DAIRELER
fIYAT: 2015 fiyati 140 liradir. Eylulden sonra uzun sureli daire kiralamak icin lutfen arayiniz ev 0324 8143064 cep: 0506 7053222 Anamurda genis, conforlu ve butcenize uygun daireler! Zeytin apart 6 daireden olusmaktadir. Annem ve babam dairelerden birinde kalmakta, ve hersene yeni ve surekli misafirlerini agirlamaktan mutluluk duymaktadirlar. Daireler 100m2, genis ve ferahdir. Denize 400m uzaklikdadir, yuruyerek 3-5 dakikada sahile inilir. Deniz esyalarinizla, kostumunuzle rahatlikla yuruyebileceginiz, 95% ini yazlikcilarin olusdurdugu cagdas ve turistik bir bolgede yer almakdadir. Sahile yuruyus bir cadde ustunde bulundugumuz ana yolun altindadir. Sahil cok genis oldugundan bu 400m nin cogu sahil yolundadir. Zeytin apart hem denize yakin olmanin hemde dag manzarali ve serin, gurultuden uzak, bahceli bir konuma sahip olmanin avantajina sahipdir. Trafigin olmadigi yolda cocuklariniz icin ayrica guvenli bir konumur. Sicak su butun gun mevcuddur (Her katâ a ayri bir gunes enerjisi vardir). Bahcenin icinde ayrica bir dus vardir. Hem romantic hemde sicak yaz gunlerinde soguk suyu seven biriyim diyorsaniz dusunuzu ciceklerin icinde bahcedede alabilirsiniz ï Klima fiyata dahildir, eger isterseniz indirim icin iptal edebilirsiniz. Geldiginizde daireler temiz ve hazir bir halde size sunulur. Temizlik vardiginiz gunun sabahinda temizlenir. Temizlik fiyatlara dahildir. 2 oda bir salon olan dairelerde her oda cift kisilikdir. Bazi dairelerin Salonlarinda ayrica yatak cek yat mevcutdur. Size uygun daireyi reservasyon yapmak icin, kendi rahatliginiz acisindan lutfen kac kisi oldugunuzu net olarak belirtiniz; kisi sayisina gore fiyatlarda bir fark yokdur. Daireler 2 oda, bir salon, iki tuvalet, mutfak ve iki balkondan olusmaktadir. Alt dairelerin balkonlari yok, fakat genis rahat ve ozellikle kucuk cocuklu aileler icin cok uygundur. Cocuklar bahcede rahatlikla guvenli bir oyun alaninda zamanlarini gecirebilirler. Ozellikle yaz aylarinda dolu oldugumuz icin lutfen reservasyonunuzu yaptiriniz.
  • #4029386
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Emlak
  2. Konut
  3. Kiralık
  4. Yazlık
  • İMKO TATİL SİTESİ DUBLEX VİLLA YAZLIK YÜZME HAVUZU + ÇOCUK HAVUZLU

    YAZLIK EŞYALIDIR TAM BİR TATİL SİTESİ OLUP BALKONLAR KAZ DAĞI MANZARALIDIR HAVAS ...

  • AYVALIK SARIMSAKLIDA KİRALIK DUBLEX

    AYVALIK SARIMSAKLIDA DENİZE 200MT MESAFEDE MUSTAKİL FUL EŞYALI DUBLEX EV , SARIM ...

  • didimde günlük kiralık yazlık

    Didim kirkevler sitesinde, mavişehire 3km, denize 1km, şehir merkezine 5km mesaf ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.