ALOACİLSU FRANCHİSİNGLER VERİYOR

ALOACİLSU FRANCHİSİNGLER VERİYOR

Marmara » İstanbul » İstanbul
8.000₺
  • 8.000₺
    Marmara » İstanbul » İstanbul
ALOACİLSU FRANCHİSİNGLER VERİYOR
 
ALOACİLSU FRANCHİSİNGLER VERİYOR ALOACİLSU FRANCHİSİNGLER VERİYOR ALOACİLSU FRANCHİSİNGLER VERİYOR ALOACİLSU FRANCHİSİNGLER VERİYOR ALOACİLSU FRANCHİSİNGLER VERİYOR ALOACİLSU FRANCHİSİNGLER VERİYOR
DÜKKANINIZ MI VAR? BOŞ BOŞ DURUYOR DEĞERLENDİRMEK Mİ İSTİYORSUNUZ? YENİ BİR İŞE ATILMAK İSTİYOR FAKAT BAĞLANTILAR VE İŞ YÜKÜ SİZE AĞIR MI GELİYOR? EĞER CEVABINIZ EVET İSE TAM SİZE GÖRE BİR İŞ FİKRİMİZ VAR! ALOACİLSU DAMACANA SU DAĞITIM SEKTÖRÜNE YENİ BİR ANLAYIŞ GETİRİYOR VE FRANCHİSİNGLERİNİ VERİYOR. NASIL MI? Alo Acil Su Franchising Şartları; 1-Vergi Levhası 2-İmza Sirküsü 3-Nufus Cüzdan Fotokopisi 4-Bayilik Sözleşmesinin iki Nüsha İmzalanması 5-Araç veya Motorun Temin Edilmesi BİZLER SİZİN İÇİN NELER Mİ YAPACAĞIZ? ALOACİLSU'dan ALACAĞINIZ FRANCHİSİNG İLE KURUMSAL BİR KİMLİKTE ÇALIŞACAKSINIZ. Bayiye Sağlanan Destekler; 1-Alo Acil Su Markasının Kullanım Hakkı 2-Broşür 3-Magnet 4-Alo Acil Su Logolu Personel Kıyafeti 5-Sipariş Hattı İçin Çağrı Merkezi Hizmeti 6-Java Uyumlu Sipariş Kontrol ve Onaylama Cep Telefonu Programı 7-Personel Eğitimi 8-Açılışa Özel Tanıtım Suları ve Çeşitli Hediyeler 9-Damacana Taşıma Aparatı 10-Suyun İşyerine Kadar Nakliyenin Sağlanması 11-Çeşitli Su Markalarının Bayiliğinin Sağlanması SİZE SUNULAN BU HİZMETLERLE HEM MALİYETTEN HEMDE İŞ YÜKÜNDEN KURTULMUŞ OLACAKSINIZ! SİZE DÜŞEN SADECE GELEN SİPERİŞLERİ ZAMANINDA ULAŞTIRMAK! WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEYİ UNUTMAYINIZ!!!! www.aloacilsu.com GEDPAY HOLDİNG İŞTİRAKIDIR.
  • #3351709
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.