AKDENIZ GALERIDEN SATILIK TRAKTORLER BURDUR/CAVDIR

AKDENIZ GALERIDEN SATILIK TRAKTORLER BURDUR/CAVDIR

Akdeniz » Burdur » Çavdır
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Burdur » Çavdır
AKDENIZ GALERIDEN SATILIK TRAKTORLER BURDUR/CAVDIR
 
AKDENIZ GALERIDEN SATILIK TRAKTORLER BURDUR/CAVDIR AKDENIZ GALERIDEN SATILIK TRAKTORLER BURDUR/CAVDIR AKDENIZ GALERIDEN SATILIK TRAKTORLER BURDUR/CAVDIR
1991 MODEL 54C ajantanta lastigi uzerinde, kontaktanstoplu.. 1975 MODEL 540 kaporta boyali, govde orjinal boyasi.MODEL 640 kaporta boyali govse orjinal boyasi 10 numara. 1971 MODEL 450 kaporta, boya, lastik, durumu cok iyi temiz. 1974 MODEL 3000lik FORD boya yeni lastik, motor durumu iyi... 1980 MODEL LEYLAND 184 boya ve lastik yeni.motor yuzde90... 1966 Model 135 MASSEY FERGUSON govde orjinal boyasi, duzdingil, radyatorsilindir kapagi yeni motor yapilik. ELIMIZDE: 4teker ve 2 tekerli ramork cesitleri saban ve kabin cesitleri bulunur.AKDENIZ GALERI BURDUR/CAVDIR TEL:CEP:
  • #2007950
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.