AKÇAY . Merkezde , denize ve kordona yakın Yazlık kiralık daire.

AKÇAY . Merkezde , denize ve kordona yakın Yazlık kiralık daire.

Marmara » Balıkesir » Akçay
130₺
  • 130₺
    Marmara » Balıkesir » Akçay
AKÇAY . Merkezde , denize ve kordona yakın Yazlık kiralık daire.
 
AKÇAY . Merkezde , denize ve kordona yakın Yazlık kiralık daire. AKÇAY . Merkezde , denize ve kordona yakın Yazlık kiralık daire. AKÇAY . Merkezde , denize ve kordona yakın Yazlık kiralık daire. AKÇAY . Merkezde , denize ve kordona yakın Yazlık kiralık daire. AKÇAY . Merkezde , denize ve kordona yakın Yazlık kiralık daire. AKÇAY . Merkezde , denize ve kordona yakın Yazlık kiralık daire.
Akcay, Edremit / Balıkesir Akçay ın merkezinde , Sarikiz mevkiinde , sahibinden kiraliktir ; sezonluk ve aylık olarak kiraya verilir. Alt kat ( yüksek giriş ) , iki oda , salon , mutfak , banyo & tuvalet , balkon, güneş enerjili. Pencereler, balkon ve on giris kapisi demir parmak koruyuculu. koltuk takimi , yemek masasi , mutfak malzemesi . Buzdolabi , camasir makinasi ve satalit TV vardir. Yataklarin hepsi ortopediktir. 5 kisilik yada daha az nufuslu bir aile icin musaittir, salonda birde cekyat vardir icabinda 6 kisi de kalabilir. - Denize, Akçay merkez kordona, Sarıkız ve Belediye plajina olan mesafesi yürüyerek 3 veya 4 dakika ( denize olan mesafesi 300 metre kadardir ) . - Edremit hava limanina uzakligi otomobille 20 dakika kadardir. -Otogar yuruyerek 10 dakika . -Internetcafe 50 metre. -BIM markete 200 metre mesafede, Pazar yerine ve Migros a da yakin. Bir günlük ücreti 130 TL Bir aylık 2500 TL . temmuz ve ağustosta 3000 TL -------- Müracaat :veya robilhan@yahoo.com ---- Not : Evcil hayvanlar kabul edilmez
  • #3945310
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.