AKÇAKOCADA GÜNLÜK KİRALIK YAZLIK DAİRE

AKÇAKOCADA GÜNLÜK KİRALIK YAZLIK DAİRE

Karadeniz » Düzce » Akçakoca
150₺
  • 150₺
    Karadeniz » Düzce » Akçakoca
AKÇAKOCADA GÜNLÜK KİRALIK YAZLIK DAİRE
 
AKÇAKOCADA GÜNLÜK KİRALIK YAZLIK DAİRE AKÇAKOCADA GÜNLÜK KİRALIK YAZLIK DAİRE AKÇAKOCADA GÜNLÜK KİRALIK YAZLIK DAİRE AKÇAKOCADA GÜNLÜK KİRALIK YAZLIK DAİRE AKÇAKOCADA GÜNLÜK KİRALIK YAZLIK DAİRE AKÇAKOCADA GÜNLÜK KİRALIK YAZLIK DAİRE
Düzce nin Akçakoca ilçesi Kale mevkiinde, 2.kat, deniz manzaralı, 2 oda 1 salon , yürüyerek bile denize ulaşılabilir... Şehir merkezine ise 3 km uzaklıktadır. Ayrıca alt tarafında kadın ve aile pilajı bulunmaktadır. Amerikan tipi mutfaklı 85m yazlık dairemi günlük , sezonluk yada belirli süre için kiralıyorum. Daire full eşyalı...Site kendi içinde yarı olimpik havuza sahip , site içinde siteye özel bekçi ve otopark mevcuttur. Yakınında tarihi ceneviz kalesi bulunup, bu tarihi kalede ağaçların altında deniz manzarasına karşı keyifle mangal yapılabilir.
  • #3975246
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.