AKÇABÜK DEVREMÜLK TATİL KÖYÜ KİRALIK DEVRE TATİL

AKÇABÜK DEVREMÜLK TATİL KÖYÜ KİRALIK DEVRE TATİL

Ege » Muğla » Akyarlar
3.000₺
  • 3.000₺
    Ege » Muğla » Akyarlar
AKÇABÜK DEVREMÜLK TATİL KÖYÜ KİRALIK DEVRE TATİL
 
AKÇABÜK DEVREMÜLK TATİL KÖYÜ KİRALIK DEVRE TATİL AKÇABÜK DEVREMÜLK TATİL KÖYÜ KİRALIK DEVRE TATİL AKÇABÜK DEVREMÜLK TATİL KÖYÜ KİRALIK DEVRE TATİL AKÇABÜK DEVREMÜLK TATİL KÖYÜ KİRALIK DEVRE TATİL
AKÇABÜK'TE BİR BAŞKA BODRUM Bodrum'un en güzel iki koyuna sahip Akyarlar'da hem Bodrum'un eğlencesine çok yakın, hem de doğayla başbaşa , sakin bir devremülk tatil köyü. Bodrumââ¬â"¢un en güzel iki koyuna sahip akyarlada hem bodrumââ¬â"¢un eğlencesine çok yakın , hemde doğayla baş başa , sakin bir devremülk tatil köyü. Akçabük Tatil köyünün seçkin sakinleri yıllardır.Türkiyede çok az sayıda ailenin sahip olabileceği ayrıcalıklarla dolu tatiller yaşıyorlar NİSAN 01-NİSAN 15...HAZİRAN 01-HAZİRAN 15 KİRALIK DEVREMÜLK İki ayrı koyda uzanan 3.5 kmââ¬â"¢lik sahil şeridi Türkiyenin en temiz denizi 500 kişiye hizmet verebilen iki ayrı havuz Tüm evlerde sıcak ve soğuk su. Restaurant , bar , oyun salonu , çocuk bahçesi , süpermarket, pastane, ekmek fırını, tenis, basketbol, voleybol, sahaları ve su sporları yapabilme olanağı. 24 saat hizmet veren bakım onarım servisi . Perdeden buzdolabına , çarşafına kadar hazır evler.
  • #3342034
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.