AİLEYE BAYRAMOĞLU YELKENKAYADA HAVUZLU MOBİLYALI YAZLIKLAR

AİLEYE BAYRAMOĞLU YELKENKAYADA HAVUZLU MOBİLYALI YAZLIKLAR

Marmara » Kocaeli » Bayramoğlu
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Kocaeli » Bayramoğlu
AİLEYE BAYRAMOĞLU YELKENKAYADA HAVUZLU MOBİLYALI YAZLIKLAR
 
AİLEYE BAYRAMOĞLU YELKENKAYADA HAVUZLU MOBİLYALI YAZLIKLAR AİLEYE BAYRAMOĞLU YELKENKAYADA HAVUZLU MOBİLYALI YAZLIKLAR AİLEYE BAYRAMOĞLU YELKENKAYADA HAVUZLU MOBİLYALI YAZLIKLAR AİLEYE BAYRAMOĞLU YELKENKAYADA HAVUZLU MOBİLYALI YAZLIKLAR AİLEYE BAYRAMOĞLU YELKENKAYADA HAVUZLU MOBİLYALI YAZLIKLAR AİLEYE BAYRAMOĞLU YELKENKAYADA HAVUZLU MOBİLYALI YAZLIKLAR
AİLEYE BAYRAMOĞLU YELKENKAYADA HAVUZLU MOBİLYALI YAZLIKLAR KİRALIK KISMEN MOBİLYALI HAVUZLU YAZLIKLAR. İŞBANKASI KAMPINA 500 METRE MESAFEDE, TİREN ve E.5. YOLUNA HER AN ULAŞIM İMKÂNI MEVCUT. SEZONLUK – AYLIK- ONBEŞ GÜN - YEDİ GÜNLÜK DEVRELER HALİNDE. UZUN VADELİ TOPLU KİRALAMA: HER KATA TEK MERDİVENLE ÇIKILIR, HER KATTA 6 DAİRE VARDIR GİRİŞLERİ ANA KORİDORDAN MUSTAKİL GİRİŞLİ, YÜZME HAVUZU VE DENİZ MANZARALI. BİNA ÖNÜNDEKİ YÜZME HAVUZU VE KAFETERYASI 800 METREKARE MUSTAKİL TAPULU VE AYNİ MAL SAHİBİNE AİT OLDUĞUNDAN ELİMİZDE MEVCUT 4, NORMAL 8, DUBLEKS DAİRE İLE BİRLİKTE, YAZ OKULU, APART OTEL, LOJMAN GİBİ İŞLERİN YAPILMASINA UYGUNDUR. UZUN VADELİ ANLAŞMA YAPILABİLİR, İLGİLİ ŞARTLAR GÖRÜŞÜLEBİLİR. Mal Sahibi Yaşar ÇAKTI:
  • #2656076
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.