AHÅžAP BILDIRCIN KAFESÄ°

AHÅžAP BILDIRCIN KAFESÄ°

Ege » Denizli » Yenişehir
25₺
AHÅžAP BILDIRCIN KAFESÄ°
 
AHÅžAP BILDIRCIN KAFESÄ° AHÅžAP BILDIRCIN KAFESÄ° AHÅžAP BILDIRCIN KAFESÄ° AHÅžAP BILDIRCIN KAFESÄ° AHÅžAP BILDIRCIN KAFESÄ° AHÅžAP BILDIRCIN KAFESÄ°
OKULLAR AÇILDI.ÇOCUKLARIMIZ İÇİN EN ÖNEMLÄ° BESÄ°N KAYNAÄžI YUMURTADIR.ÖZELLÄ°KLE BILDIRCIN YUMURTASI BESÄ°N KAYNAÄžI ÇOK YÃœKSEK BÄ°R GIDADIR.SÄ°ZDE EVÄ°NÄ°ZÄ°N BALKONUNDA ÇATI KATINDA YADA BODRUMUNUZDA 15-20 ADET BILDIRCIN BESLEYEREK ÇOCUKLARINIZIN YUMURTA Ä°HTÄ°YACINI KARÅžILAYABÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z.Ä°ÅžTE BÄ°Z PÄ°YASADA ÇOK PAHALI OLAN BILDIRCIN KAFESLERÄ°NÄ° SÄ°ZLERE ÇOK UCUZA MALEDEREK SUNUYORUZ YÃœKSEKLÄ°K : 30 CM DERÄ°NLÄ°K :28 CM SOLDAN SAÄžA :50 CM 15-20 ADET KAPASÄ°TELÄ° TAMAMI AHÅžAP VE EL YAPIMI OLAN BILDIRCIN KAFESÄ° Ä°MALATIMIZ DEVAM ETMEKTEDÄ°R.KAFESLERÄ°MÄ°ZDE YEMLÄ°K VE SULUK VARDIR.AYRICA YUMURTANIN KAYARAK ÖN HAZNEYE GELEBÄ°LMESÄ° İÇİN EĞİLÄ°MLÄ° IZGARA MEVCUTTUR.HER BOY VE EBATTTA GÃœVERCÄ°N KEKLÄ°K SAKA KANARYA VE MUHABBET KUÅžU KAFESLERÄ° SÄ°PARİŞİ ALINIR.LÃœTFEN TELEFONLA Ä°RTÄ°BATA GEÇİNÄ°Z. NOT:KARGO VE HAVALE ÃœCRETÄ° ALICIYA AÄ°TTÄ°R.TOPLAM GÖNDERÄ°M MASRAFI VE PTT HAVALE ÃœCRETÄ° 7.5 TL DÄ°R PTT POSTA ÇEKÄ° HESAP NUMARAMIZ:6221482 TEL:05326551938 BıldÄ ±rcın Yumurtasının Faydaları DiÄŸer yumurtalardan daha fazla, proteinlerin yapı taşı olan aminoasit içeren bıldırcın yumurtası, özellikle çocukların bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Çocukların bedensel ve zihinsel geliÅŸimine yardımcı olan protein deposu bıldırcın yumurtasının, grip ve bronÅŸit gibi üst solunum yolu enfeksiyonlarına iyi geldiÄŸi kaydedildi. Bıldırcın yumurtasının en doÄŸru tüketilme biçiminin ise rafadan yenmesi olduÄŸu vurgulanarak, çiÄŸ tüketilmemesi önerildi. Öksürük, astım, bronÅŸit, nefes darlığı, mide, karaciÄŸer ve göğüs hastalıkları tedavisinde, Çocukların geliÅŸiminde ve iÅŸtahlarının arttırılmasında, Hastaların, ameliyat sonrası çabuk ÅŸifa bulmasında, Kansızlık ve anemi tedavisinde, öneriliyor. Ayrıca; Ä°nsan bedenini gençleÅŸtirici, kuvvetlendirici özelliÄŸi yanında yüksek derecede afrodizyak özelliÄŸi içerir. Yüksek enerji ve protein içerir. Vitamin ve minarel deÄŸeri çok yüksektir. Ä°dame dozu (tedavisi) Bir adet bıldırcın yumurtasını bir bardağın içine kırıyorsunuz. Bir kaşık balla karıştırıyorsunuz. Çalkalıyorsunuz. Bir bardak süte tamamlıyorsunuz. Karışımı oda sıcaklığında veya buzdolabından çıkardıktan 10 dakika sonra içiyorsunuz. 15 gün süreyle sabahları aç karnına bu kürü yapıyorsunuz. Öksürük, alerjik ÅŸikayet kalmıyor. Ayda 5-10 adet yumurta içmeye en az 3 ay devam ediyorsunuz.
  • #2291455
  • Åžikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • PaylaÅŸ
  1. Hayvanlar alemi
  2. Aksesuar, mama, yem, bakım ürünleri
  • AHÅžAP GÃœVERCÄ°N KAFESÄ° 60*60*60

    GÃœVERCÄ°N KAFESÄ° Ä°MALATI TAMAMI AHÅžAP VE EL YAPIMI OLAN GÃœVERCÄ°N KAFESÄ° Ä°MALATIM ...

  • Denizlide ahÅŸap bıldırcın kafesi

    OKULLAR AÇILDI.ÇOCUKLARIMIZ İÇİN EN ÖNEMLİ BESİN KAYNAĞI YUMURTADIR.ÖZELLİKLE BI ...

  • Köpek Havlama Tasması

    www.ucuzagetirdik.com Bark Stop Ultrasonik Havlama Önleyici Tasma OK KAMPANYA ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

PaylaÅŸ
Åžikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.