AFYON TERMAL ÜCRETSİZ TANITIM TURLARI

AFYON TERMAL ÜCRETSİZ TANITIM TURLARI

İç Anadolu » Ankara » Ankara
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Ankara
AFYON TERMAL ÜCRETSİZ TANITIM TURLARI
 
AFYON TERMAL ÜCRETSİZ TANITIM TURLARI AFYON TERMAL ÜCRETSİZ TANITIM TURLARI AFYON TERMAL ÜCRETSİZ TANITIM TURLARI AFYON TERMAL ÜCRETSİZ TANITIM TURLARI AFYON TERMAL ÜCRETSİZ TANITIM TURLARI AFYON TERMAL ÜCRETSİZ TANITIM TURLARI
DDEVREMÜLK SATIŞLARIMIZ İÇİN ÜCRETSİZ GEZİLERİMİZ BAŞLAMIŞTIR. ÇINAR TERMAL KAPLICA EVLERİ TAPU GARANTİLİ - MİRASCILARA DEVİR EDER HER YIL 1 AY İLERİYE DÖNEN SİSTEM KİRALAMA GARANTİLİ ANLAŞMALI DENİZ VE DAĞ TURİZMİ DAİRENİZİ SEÇME FIRSATI 10 GÜNLÜK DOKTOR KONTROLÜNDE KAPLICA KEYFİ BİR ÖMÜR BOYU TATİL İMKANI!!!!!!!!!! GENİŞ BİLGİ İÇİN : TÜRKİYE NİN NERESİNDE OLURSA OLUNUZ!!!!! Karlı bir yatırım düşünürmüsünüz? *İŞTE SİZE MUHTEŞEM BİR FIRSAT* Düşünürseniz Afyon da şu anda 600 trilyon yatırımla yapımı başlatılan 5 yıldızlı devremülkler sizi bekliyor. Kısa zamanda size büyük bir kar saglayacak bu daireler ömür boyu tapulu malınız olacak, kira garantisi veriyoruz Bu büyük dev projeyi dünyada eşi beneri olmayan Afyon daki termal köyümüzü görmek isterseniz ailenizle birlikte ücretsiz götürebilir görebilirsiniz ÜCRETSİZ SERVİSLERİMİZLE BİR HAFTA SONU MİSAFİRİMİZ OLUN...1 ÖĞÜN YEMEK VE YOL ÜCRETLERİ FİRMADAN...CUMA GÜNÜNE KADAR REZERVASYON YAPILABİLİR. TÜRKİYE NİN DEĞİŞİK İLLERİNDEN AYNI HİZMET YAPILMAKTADIR OKTORLAR TAVSİYE EDİYOR ————R 12;—————&# 8212;————— —————̵ 2;————– Ş ifalı termal sularından düzenli aralıklarla istifade etmenin koruyucu ve pek çok hastalığın tedavisi olduğu tartışılmaz bir gerçektir. Şifalı su kaynaklarında tedavi ve rehabilitasyon vücudu yenileyici ve yaşlanma etkilerini azaltıcı özelliklere sahiptir. Kompleksimizde kaplıca tedavisi görmek isteyenler dilerlerse kadrolu uzman doktorlarımızın yönlendirmesi ve gözetiminde tedavilerini sürdürebileceklerdir. Kaplıca ve kür tedavilerinde yetkili olan doktorlarımız bu amaçla kesintisiz hizmet vereceklerdir. HERYIL 10 GUN …ISTERSENIZ 5 YILDIZLI OTELDE DE TATIL YAPABILIRSINIZ Dairelerimiz 83m2 metrekare olacak şekilde dizayn edilmiştir. İçerisinde 1.55m x 2.25m genişliğinde ve 1.20m derinliğinde termal bir havuzunuz bulunmaktadır. Havuz kenarlarında, havuz giriş çıkışlarını kolaylaştıracak şekilde paslanmaz demir profiller konulacaktır. Dairelerdeki banyo zemini kaygan zemin olmayacak şekilde tasarlanmıştır. Acil Çağrı butonundan gelen uyarılar, Acil Sağlık Ekibine ulaşacak ve hızlı bir şekilde müdahale sağlanmış olacaktır. Dairelerde LCD Televizyon, Kablosuz İnternet, Telefon, Saç Kurutma Makinesi, Buzdolabı vb. eşyalar konularak kendi evinizi aratmayacak imkanlar sunulmuştur.
  • #2201080
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.