ACİLL SATILIK SERA MALZEMELERİ

ACİLL SATILIK SERA MALZEMELERİ

Akdeniz » Adana » Karataş
140.000₺
  • 140.000₺
    Akdeniz » Adana » Karataş
ACİLL SATILIK SERA MALZEMELERİ
 
ACİLL SATILIK SERA MALZEMELERİ ACİLL SATILIK SERA MALZEMELERİ ACİLL SATILIK SERA MALZEMELERİ ACİLL SATILIK SERA MALZEMELERİ ACİLL SATILIK SERA MALZEMELERİ
Adana Karataşta 5050 M2 çelik konsüdisyon boru, eni 950, yüksekliği 6.20 m üstten havalandırmalı redüktör motorlu olup 8 adet havalandırma motoru bulunmaktadır. Netajet damlatma sulama bilgisayarı mevcut olup otomatik sisleme K-ph ayarı kendinden iklimlendirme sistemli damlatma bilgisayarı bulunmaktadır. Yıldız marka 15 milyon kalori hava üflemeli ve nem düşürme özelliği olan kalorifer sistemi ve elektirik düzenleyici yer altı su dalgıç bulunmaktadır. Not: Tarla satlık değildir. 5 dönüm çelik konsüdisyon boru, ısıtma kalorifer sistemi, sulama bilgisayarı ve elektirik düzenleyici kurulu olan seranın tüm parçaları satılıktır. Seranın sökümünde ve nakliyesinde yardımcı olunur. Acil satılıktır, fiyatta pazarlık çok azdır.
  • #3663091
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.