ACİL..TAKASLI..HER İŞE UYGUN İLÇENİN EN İŞLEK YERİNDE DEVREN KİRALIK 2 DÜKKAN..

ACİL..TAKASLI..HER İŞE UYGUN İLÇENİN EN İŞLEK YERİNDE DEVREN KİRALIK 2 DÜKKAN..

Marmara » Edirne » Süleoğlu
25.000₺
  • 25.000₺
    Marmara » Edirne » Süleoğlu
ACİL..TAKASLI..HER İŞE UYGUN İLÇENİN EN İŞLEK YERİNDE DEVREN KİRALIK 2 DÜKKAN..
 
ACİL..TAKASLI..HER İŞE UYGUN İLÇENİN EN İŞLEK YERİNDE DEVREN KİRALIK 2 DÜKKAN.. ACİL..TAKASLI..HER İŞE UYGUN İLÇENİN EN İŞLEK YERİNDE DEVREN KİRALIK 2 DÜKKAN.. ACİL..TAKASLI..HER İŞE UYGUN İLÇENİN EN İŞLEK YERİNDE DEVREN KİRALIK 2 DÜKKAN.. ACİL..TAKASLI..HER İŞE UYGUN İLÇENİN EN İŞLEK YERİNDE DEVREN KİRALIK 2 DÜKKAN.. ACİL..TAKASLI..HER İŞE UYGUN İLÇENİN EN İŞLEK YERİNDE DEVREN KİRALIK 2 DÜKKAN..
Edirne Süloğlu ilçesinde Edirne Süloğlu ilçesi merkez mahallesinde çarşının tam ortasında cadde üzeri camekanlı geniş 2 dükkanın birleşmesinden oluşan bir iş yerim vardır. Tek katlıdır ortalama 110 metrekaredir.Cephe genişliği ortalama 10 metredir.İskanı ve yapı kullandırım izni vardır.Lavabo, wc ve mutfak vardır. Kira bedeli aylık 650 Tl'dir. Devir miktarı bir defaya mahsus 25 bin Tl'dir. Mekanın ve potansiyelin gelinip görülmesinde fayda vardır.Yakın zamanda garnizona 2000'e yakın personel gelerek Alay seviyesinden Tugay seviyesine çıkarılacaktır. Süloğlu ilçesinin en işlek caddesidir.Hem kendi sırasında hemde karşısında cadde boyunca esnaf dükkanları vardır. Güvenlik kameraları mevcuttur. Suyu elektriği aktiftir.Isınması klimalıdır.İçindeki malzemeler çıkarılacaktır.TAKAS TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİLİR ARAÇ TAKASI YAPILIR. Detaylı bilgi için : Oğuz KUTLUOL TEL: DETAYLI RESİMLER İSTENİRSE GÖNDEREBİLİRİM.
  • #4149482
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.