ACİL SATILIK DÜĞÜN ORGANİZASYON MALZEMELERİ dolayıaz

ACİL SATILIK DÜĞÜN ORGANİZASYON MALZEMELERİ dolayıaz

Marmara » Sakarya » Sakarya
25.000₺
  • 25.000₺
    Marmara » Sakarya » Sakarya
ACİL SATILIK DÜĞÜN ORGANİZASYON MALZEMELERİ
 
ACİL SATILIK DÜĞÜN ORGANİZASYON MALZEMELERİ ACİL SATILIK DÜĞÜN ORGANİZASYON MALZEMELERİ ACİL SATILIK DÜĞÜN ORGANİZASYON MALZEMELERİ ACİL SATILIK DÜĞÜN ORGANİZASYON MALZEMELERİ ACİL SATILIK DÜĞÜN ORGANİZASYON MALZEMELERİ ACİL SATILIK DÜĞÜN ORGANİZASYON MALZEMELERİ
Sektör değişikliğimden dolayı az kullanılmış ve özel yaptırdığım, düğün, sünnet ve özel günler için kullanabileceğiniz, organizasyon işine hemen başlayabileceğiniz ürünlerimi satıyorum. 600 Sandalye Örtüsü 60 Masa Örtüsü 600 adet Pembe, 400 Beyaz, 130 Yeşil, 120 Kırmızı sandalye arkası bağlama ve 2 top pembe organze bağlama 60 tane çiçekli şamdan 30 tane yuvarlak kesim masa üzerine dekor için ayna 25 orkide çiçekli cam vazo 2 tane gelin masası önüne fil ayağı 30 tane 10 kişi kapasiteli yuvarlak mdf el yapımı ayakları kapanan masa 1 kırmızı sünnet organizasyonlarınız için özel yapım jozefin koltuk 10 metre kırmızı halı Giriş gelin yolu tankı Ferforjeden 10 adet çiçekli giriş Nikah masası özel yapım beyaz deri , 3 adet pufu ve 2 adet sandalyesi ile.. 8 tane kokteyl masası Kalp ip tüllü gelin masası arkası tankı. 25 adet masa üzeri özel tül.
  • #3790833
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.