ACİL DEVREN EV YEMEKLERİ CAFE LOKANTA FAST FOOD

ACİL DEVREN EV YEMEKLERİ CAFE LOKANTA FAST FOOD

Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
21.000₺
  • 21.000₺
    Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
ACİL DEVREN EV YEMEKLERİ CAFE LOKANTA FAST FOOD
 
ACİL DEVREN EV YEMEKLERİ CAFE LOKANTA FAST FOOD ACİL DEVREN EV YEMEKLERİ CAFE LOKANTA FAST FOOD ACİL DEVREN EV YEMEKLERİ CAFE LOKANTA FAST FOOD ACİL DEVREN EV YEMEKLERİ CAFE LOKANTA FAST FOOD ACİL DEVREN EV YEMEKLERİ CAFE LOKANTA FAST FOOD
Ana cadde üzerinde bulunan 3 katlı lokantamızda, üst kata 8, alt kata 3 ve dışarıya da 8 masa bırakma imkanı var. Hemen bitişiğinde arada başka dükkan ve apartman olmaksızın HSBC ve Halk bankası mevcut. ( Bu nedenle 24 saat işlek ) diğer tarafta postane. arka kısmında polis evi, karakol ve karayolları dinlenme tesisleri mevcut. Cadde özellikle yazın yerli ve yabancı turist kaynıyor. Ruslar birinci sırada yer alırken, ingiliz, Alman turistlerde yoğunlukta. Arap ve israil turistlerde yoğunluk arasında. Dükkan sadece lokanta değil istenirse gençlere yönelik cafe olarakta işletilebilir. ya da üst kat bu iş için ayrılabilir. Civarda internet kafe ve normal kafe yok. yine yakınlarımızda kebap ve kokoreç üzerine başka yer olmadığı gibi, 24 saat açık çorbacı da yok. Dükkanda hemen her şey var. Benvar, sanayi ocağı ve sanayi buzdolabı. pos cihazı, iki tane sanayi tipi tost makinesi ( biri tüplü ) . bir tane çift kapılı mutfak buz dolabı. 2 tane ayran su ve kola için dolap. Büyük gözleme sacı. döner takımı. 5 tane mobilyadan dolap ve raflık mevcut. ( Ayrıca Yazar kasa, iş telefonu ve internet bağlantısı alan kişi isterse adına devredilir. ). 5 senedir lokanta üzeri faaliyet gösterdiğinden bilinen bir yer. kirası 1000 tl. Lokantamız iki ilk okul 3 lise olmak üzere 5 okulun tam ortasında kalıyor. iş değişikliği nedeni ile devir edilecektir. Cirosu alan kişi kendine güveniyorsa ve işe kendini verirse 700 den aşşağı düşmez. Ama boş verir ilgilenmezse 250 civarında takılır kalır. ciro alana bağlı :-) . ayrıca ev yemekleri olarak anlaşmalı yerlerimiz vardır.Alan kişi isterse bu yerlere yemek servisi yapmaya devam edebilir.Ayrıca yeni tadilatı tamamlanmış olup dekarosyona gerek yoktur.Alan kişi beklemeden başlayabilir.igilenenlernumaralı telefondan irtibata geçebilirler.İş değişikliği nedeni ile yoğunluktan dolayı fiyatı düşürdük.Son fiyattır.
  • #2739452
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.