ACER ASPIRE 5738G LAPTOP + HP YAZICI + PC AKSESUAR

ACER ASPIRE 5738G LAPTOP + HP YAZICI + PC AKSESUAR

İç Anadolu » Ankara » Yeni Mahalle
600₺
  • 600₺
    İç Anadolu » Ankara » Yeni Mahalle
ACER ASPIRE 5738G LAPTOP + HP YAZICI + PC AKSESUAR
 
ACER ASPIRE 5738G LAPTOP + HP YAZICI + PC AKSESUAR ACER ASPIRE 5738G LAPTOP + HP YAZICI + PC AKSESUAR ACER ASPIRE 5738G LAPTOP + HP YAZICI + PC AKSESUAR ACER ASPIRE 5738G LAPTOP + HP YAZICI + PC AKSESUAR ACER ASPIRE 5738G LAPTOP + HP YAZICI + PC AKSESUAR ACER ASPIRE 5738G LAPTOP + HP YAZICI + PC AKSESUAR
Bilgisayar 3 yıl önce aldım acil ihtiyaçtan satıyorum. Bilgisayar ilk açılışta ekran kararması yapıyor Fn+F6 tuşlarına bastığınız zaman açılıyor. internetten baktımtl sorun gideriliyor. bilgisayar çalışır durumdadır haricen hiçbir sorunu yoktur dediğim gibi dileyen arkadaş tamir ettirmeden kullanabilir. dediğim gibi ilk açılışta Fn + F6 tuşuyla bilgisayar ekranın kontrasını açıp sorunsuz kullanabilir. bilgisayarı yanında ayrıca HP yazıcı tarayıcı fotokopi makinası 3 ü 1 arada F4272 modeli laptop çantası soğutucu fan ve 2 adet mouse (kablolu kablosuz) verilecek. TEKNİK ÖZELLİKLER ORJİNAL WİNDOWS 7 YÜKLÜDÜR AYRICA F10 TUŞUYLA WİNDOWS YÜKLEMESİNİ OTAMATİK YAPAR CD SİZ. İNTEL CORE DUO T6600 (2.20 + 2.20) GHZ ÇİFT ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ ATI MOBILITY RADEON HD 4570 (2304 MB) EKRAN KARTI 4 GB DDR2 RAM 320 GB HDD NUMERİK KLAVYE alacak olan arkadaşlara duyrulur hediyeler çalışır durumda sorunsuz hesap ortada gelip görün alın gidin hayırlı olsun. dileyene bu sorunu yaptırım verebilirim + 50 tl alırım bu fiyatın üstüne yani 650 tl olur. ankarada veya dışardan gelebilecek olan alıcılar istediği zaman bilgisayarı ve diğer hediyeleri görebilirler ve elden teslim alabilirler.
  • #3426119
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.