ACELE SATILIK MÜSTAKİL 2 DAİRE

ACELE SATILIK MÜSTAKİL 2 DAİRE

Ege » İzmir » Altındağ
180.000₺
  • 180.000₺
    Ege » İzmir » Altındağ
1/6
ACELE SATILIK MÜSTAKİL 2 DAİRE
 
ACELE SATILIK MÜSTAKİL 2 DAİRE ACELE SATILIK MÜSTAKİL 2 DAİRE ACELE SATILIK MÜSTAKİL 2 DAİRE ACELE SATILIK MÜSTAKİL 2 DAİRE ACELE SATILIK MÜSTAKİL 2 DAİRE ACELE SATILIK MÜSTAKİL 2 DAİRE
İZMİR BORNOVA ALTINDAĞ KOŞUKAVAK CADDESİNDE ACİL SATILIK 2 KATLI DAİRE. BİNA CADDE ÜSTÜ VE ALTINDAĞIN EN NEZİH MUHİTİ KOŞUKAVAKTA BULUNUYOR. DAİRELER GÜN BOYU GÜNEŞ ALIYOR. KARANLIK ODASI YOK. 90 M2 2+1 ÖNÜ AÇIK GENİŞ BİR CADDEYE SAHİP. BİNANIN ALTINDA AYAKKABICI DÜKKANI ÜSTÜ 2 KATLI DAİRE.BİNANIN ÜSTÜ TARAÇA. İSTEĞE GÖRE ÜZERİNE DAİRE YAPILABİLİNİR.2. KAT TEMİZ MASRAFSIZ BAKIMLI. 3. KAT İSE SIFIR HİÇ OTURULMAMIŞ.ÇOK AZ BİR MASRAFI VAR.DOĞRAMALAR KOMPLE ÇİFT CAM ALİMİNYUMDUR. OKULLARA , ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNE , SEMT PAZARINA YÜRÜYEREK 5 DAKİKA MESAFEDE. HASTAHANELERE ARAÇLA 5 DAKİKA MESAFEDE. DOLMUŞ OTOBÜS VE TAKSİ DURAĞI EVİN HEMEN ÖNÜNDE. ALTINDAĞIN EN MERKEZİ YERİNDEDİR. DEĞERİNİN ÇOK ALTINDA BİR FİYATA İHTİYAÇTAN DOLAYI SATILMAKTADIR. EVİN TARAÇASINDAN BAKILDIĞINDA ALTINDAĞ'IN HER YERİ GÖRÜNÜYOR. DAİRELERİN BÜYÜK VE GENİŞ BALKONLARI VARDIR.PAZARLIK PAYI VARDIR. FİYATTA GÖRÜŞÜLÜR. BİNA TEMİZ VE BOYALIDIR. EV NO:
  • #2391455
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.