AB-Hibe Destekleri ve Teşvik Kredileri

AB-Hibe Destekleri ve Teşvik Kredileri

İç Anadolu » Ankara » Ankara
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Ankara
 
AB-Hibe Destekleri ve Teşvik Kredileri 

Yurtdışın'dan yatırımcı, yabancı ortak, girişim sermayesi, özel yatırımcılar, yeni fikirler için girişim sermayesi, start-up, projenize finans kaynağı, genişleme veya yenileme sermayesi arıyorsanız? Burada doğru yatırımcı, ortak, finansman bulacaksınız. SunnyCapital'ın veri tabanı 12.000'den fazla özen ile seçilmiş Yatırımcı, Fonlar, Finans Kuruluşları ve Yatırım Firmalarını içermektedir.

 

Veri tabanımızda özel arama sayesinde, bu Yatırımcılar, Fonlar, Firmalar, Bankalar ve Özel Şahıslar arasından sizin projeniz için doğru ortağı veya yatırım sermayesini tespit edip projenizi Avrupa daki sahip olduğumuz ve finans uzmanlarından oluşan kadromuz takibi ve denetimi ile doğru adresse ve şahsen yönlendirerek sunuyoruz.

SunnyCapital'ın binlerce ve geniş yatırım ve finans Veri tabanında, AB-Yatırım firmaları, AB-Yatırım Fonları ve varlıklı kişiler sürekli umut verici yatırım fırsatları ve yüksek marjlı yatırımlar arıyor. Bu imkanlardan siz'de projenize gerekli ve yeterli sermaye yatırımını bulun.
  • #3906636
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.