A dan Z ye daire yenileme (tadılat)

A dan Z ye daire yenileme (tadılat)

Akdeniz » Mersin » Erdemli
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Mersin » Erdemli
A dan Z ye daire yenileme (tadılat)
 
A dan Z ye daire yenileme (tadılat) A dan Z ye daire yenileme (tadılat) A dan Z ye daire yenileme (tadılat) A dan Z ye daire yenileme (tadılat) A dan Z ye daire yenileme (tadılat) A dan Z ye daire yenileme (tadılat)
Anahtar teslimi daıre yenileme..! (Tadilat) Evde yapılan küçük bir değişikli, değiştirilmiş bir oda, banyoda yeni bir jakuzi yada yepyeni bir mutfak bir çırpıda hayatınızı değiştirecektir. Detaylara verdiğiniz önem, evinizi daha kullanışlı, yaşamımızı daha renkli yapacaktir. Şimdiye kadar hayalini kurupda gerçekleştirmeye fırsat bulamadıgıniz tüm bu detayları artık ertelemeyin..! Çünkü erdemli dekoras- yon, anahtar teslimi ev yenileme hizmeti, evinizde dilediğiniz tüm değişikligi eksiksiz yapıyor. Boyadan, Tesisata, Seramikten parke ve ısıtma sistemine kadar aklınıza gelebilecek herseyi ama herseyi erdemli dekorasyonun uzman ekiplerine bırakabilir gözünüz arkada kalmadan garantili hizmet alabilirsiniz. Üstelik uzman kadromuz evinizi güzelleştirmek için yepyeni fikirler ve bu fikirleri hayata geçirecek ekonomik çözümlerde sunuyor. Mersin ve ilçelerdeki tüm semtlerinde çalışmamız olup keşifler ücretsizdir. BIZE DANIŞMADAN BIZDEN FIYAT ALMADAN EVINIZI YENILEMEYIN...! ERDEMLİ DEKORASYON MEHMET ARAS 1.PLAJ YOLU SABAHATTİN CADDESİ ( İBRAHİM ÖNGEL SOKAK) ARISOY APT D BLOK NO:21 ERDEMLİ/MERSİN : http://www.erdemlidekorasyon.tr.gg Email:erdemlidekorasyon@hotmail.com UMUT GAYRİMENKUL33 EROL KILIÇ Tel: Cep: Halil Hikmet Çarşısı Kat:1 No:110 Üst Geçit Yanı, erdemli/Mersin ERDEMLİ KARTAL TEMİZLİK LTD.ŞTİ EV-İŞYERİ VE BÜRO TEMİZLİĞİ İNŞAAT SONRASI TEMİZLİK NOT:MÜTEAHİTLERE DAİRE KARŞILIĞI İŞ YAPILIR NOT: Kredi kartına peşin fiyatına 24 aya kadar taksit NOT:Müteahitlere en iyi şekilde arsa bulunur NOT:YARIM KALMIŞ İNŞAATLARI EN İYİ MÜTEAHİTİ BULUP ERDEMLİ DEKORASYON TARAFINDAN BİTİRİLİR
  • #3173586
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.