99 yıllık devre tatil kuşadasi club prestige

99 yıllık devre tatil kuşadasi club prestige

Ege » Aydın » Kuşadası
9.500₺
  • 9.500₺
    Ege » Aydın » Kuşadası
99 yıllık devre tatil kuşadasi club prestige
 
99 yıllık devre tatil kuşadasi club prestige 99 yıllık devre tatil kuşadasi club prestige 99 yıllık devre tatil kuşadasi club prestige 99 yıllık devre tatil kuşadasi club prestige
Kuş adası club prestij 99 yıllık tapuda nisan dönemi sarı sunset suit 65m2'lik, 4 1 kişilik evleri rezervasyonla istediğiniz hafta seçilebilir. Tatilinizi nisan döneminde değilde, haziran, temmuz, ağustos dönemi aylarında yapmak isterseniz muhteşem tatilinizi yazın gerçekleştirebilirsiniz. 100 Yıllık tapu almaya kalkarsanız 10.000 Euro'dan satılıyor, bu durumda benim 99Yıllık devrem çook cazip kalıyor. İnanılmaz güzellikte doğayla içiçe, yazı-kışı bambaşka güzellikte geçirilecek olan bir yerdir kuşadası. Yurt içinde ve yurt dışında değişim sistemine kayıtlı olan tatil köylerinde belli ücret karşılığı gerçekleştirebilirsiniz. YILDA 120 EURO ÖDEYEREK TÜRKIYE' DE 21 YER VEYA DÜNYA' DA 160 ÜLKE ARASINDA ISTEDIGINIZ YERI SEÇIP BIR HAFTA TATIL YAPMAYA GIDEBILIRSINIZ. GITTIGINIZ YER YA 5 YILDIZLI BIR OTEL YADA BIR TATIL KÖYÜDÜR. SİTENİN 9-10 ADET BÜYÜK VE ÇOCUK HAVUZ, AQUAPARK (ÜCRETSİZ), GOLF SAHASI, TENİS KORTU, FUTBOL & BASKETBOL SAHALARI, BAR (HER AKŞAM CANLI MÜZİK), CLUB, HAMAM, FITNESS, RESTORANLARDA SİZE ÖZEL HERŞEY DAHİL P İNDİRİM, MERKEZE SÜREKLİ SERVİSİ MEVCUTTUR (3KM UZAKLIKTA) ODALARDA TV, KLIMA, BUZDOLABI, JAKUZI VE MUTFAK VARDIR. BÜTÜN MOBILYALAR LÜKSTÜR. VE 5 YILDA BIR YENILENME GARANTISI VARDIR. HERGÜN ÇEŞİTLİ GÜNÜN HER SAATİNDE ANİMASYONLAR MEVCUTTUR. BU YAZ TATİLİNİZE HEMEN BAŞLAYABİLİRSİNİZ HEMDE AİDAT ÖDEMEDEN. Adres bilgisi: ARAPDERESİ MEVKİİ DEĞİRMENDERE MAH. - KUŞADASI. (Otomobil'le Takas olur.)
  • #1514708
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.