9 AYLIK SAFKAN RUSYADAN ALINMIŞ SİLVER SHADED PERSİAN CHİNCHİLLA

9 AYLIK SAFKAN RUSYADAN ALINMIŞ SİLVER SHADED PERSİAN CHİNCHİLLA

İç Anadolu » Ankara » Bilkent
750₺
9 AYLIK SAFKAN RUSYADAN ALINMIŞ SİLVER SHADED PERSİAN CHİNCHİLLA
 
9 AYLIK SAFKAN RUSYADAN ALINMIŞ SİLVER SHADED PERSİAN CHİNCHİLLA 9 AYLIK SAFKAN RUSYADAN ALINMIŞ SİLVER SHADED PERSİAN CHİNCHİLLA 9 AYLIK SAFKAN RUSYADAN ALINMIŞ SİLVER SHADED PERSİAN CHİNCHİLLA 9 AYLIK SAFKAN RUSYADAN ALINMIŞ SİLVER SHADED PERSİAN CHİNCHİLLA 9 AYLIK SAFKAN RUSYADAN ALINMIŞ SİLVER SHADED PERSİAN CHİNCHİLLA
9 Ay önce Rusya St petersburg'dan yüksek bir fiyatla getirtmiş olduğum Vangelis adlı safkan silver persian chinchilla cinsli kedimi zorunlu nedenlerle vermem gerektiğinden bu ilanı yazıyorum. Vangelis'in babası Maximillian RUSYA da ödüllü safkan silver shade chinchilla olup annesi de golden safkan chinchilladır. Vangelis çok duygusal sakin ve insancıl bir kedi olup tüm safkan chinchilların taşıdığı genetik doğası gereği insancıl bir kedidir. Ayrıca kedimin cinsi erkek olup daha kısırlaştırılmamış ve tüm aşıları yapılmış olup sağlık belgeleri de mevcuttur. Ayrıca kedimiz tuvalet eğitimi almış olup sağlığı açısından onu kuru mama ile besledim. Kedime öncelikle iyi bir yuva arıyorum ama öğrenci olduğumdan yaptığım masrafların da bir karşılığı olsun istiyorum ama pazarlık da mümküdür. Ciddi olarak düşünmek isteyenler mail adresime mail atarlarsa şayet telefonumu verebilirim.
  • #3610388
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • Yavru Ankara Kedisi Arıyorum!!!

    Yavru (2-3 aylık)kedi arıyorum.Daha önce kedi beslemiştim ve kedileri çok seviyo ...

  • safkan iran kedisi redpoint

    Açık mavi gözlü bembeyaz redpoint cinstir üç aylıktır parazit asilari yapilip ka ...

  • SCOTTISH FOLD HIGHLAND (UZUN TÜYLÜ DÜŞÜK KULAK)

    --Anne ve babası benim kedim, profesyonel mama ile bakılan, sağlıklı yavrularım ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.