8 Aylık Working Line Alman Kurdu

8 Aylık Working Line Alman Kurdu

Marmara » İstanbul » Ümraniye
450₺
8 Aylık Working Line Alman Kurdu
 
8 Aylık Working Line Alman Kurdu 8 Aylık Working Line Alman Kurdu 8 Aylık Working Line Alman Kurdu 8 Aylık Working Line Alman Kurdu 8 Aylık Working Line Alman Kurdu 8 Aylık Working Line Alman Kurdu
Köpeğimin Aşıları TAMDIR. Köpeğim resimlerde 7 Aylıktır. Resimdeki alman kurdu safkan workline'dır. Gayet akıllı ve uysaldır. Yabancılara karşı temkinli ve sahibini koruyucudur. Sosyal bir şekilde büyüdüğünden diğer köpeklerle iyi geçinir. Şimdiden alman kurtlarının standart boyunda ve henüz 8 aylık. Diğerlerine göre çok daha iri bir köpek olucak. Working Line (İş Amaçlı Üretilen) Köpekler Koruma , Narkotik, Antiterör, İtaat gibi alanlarda showline köpeklere nazaran 4 kata kadar daha atik ve hızlı öğrenebilme becerileri ve aynı orantıda hiper aktiflik ve istekleri vardır. Work kanını taşıyan bir köpeğin bu kategorilerde iyi şekilde eğitilebilmesi için iyi bir yönlendirici eğitmene ihtiyacı vardır. Klasik yöntemler ile eğitilen köpekleri eğitmeye alışmış ve bu ırkın genel pozisyonunu bilmeyen eğiticiler bu köpeğin içinde yatan cevheri ortaya çıkaramazlar.
  • #2419302
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • sibirya kurdu arıyorum

    ben sibirya hastasıyım sibirya siyah/beyaz maskeli yavru sibirya arıyorum.gözler ...

  • yavru sibirya kurdu

    2 aylık erkek sibirya kurdu ilgilenenler caglar_unlu@hotmail.com ...

  • zonguldakta rottweiler sahibinden satılık

    köpeğimi sıkıştımda satıyorum yoksa satmam çünkü eğitilmiş bir köpektir alana ha ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.