74 Yaşındaki annemizi kaybettik! Bizi Sokağa atıyorlar!!

74 Yaşındaki annemizi kaybettik! Bizi Sokağa atıyorlar!!

Marmara » İstanbul » Beşiktaş
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Beşiktaş
74 Yaşındaki annemizi kaybettik! Bizi Sokağa atıyorlar!!
 
74 Yaşındaki annemizi kaybettik! Bizi Sokağa atıyorlar!! 74 Yaşındaki annemizi kaybettik! Bizi Sokağa atıyorlar!! 74 Yaşındaki annemizi kaybettik! Bizi Sokağa atıyorlar!!
Merhabalar Biz aynı evde yaşayan 13 değişik yaşlardaki kedi olarak aylar önce 74 yaşındaki annemizi ani olarak kaybettik ve sahipsiz kaldık. Annemiz bizi küçükken sokakta hasta bulmuş, iyileşmemizi sağlamış, pek çok kardeşimize de sahip bulmuş çok iyi bir insandı ve kimsesi yoktu. Bazıları bizler için hoş olmayan, uyutma, barınağa gönderme veya sokağa atma gibi senaryolar üretmişlerdi. Neyse ki komşularımız ve veteriner hekimlerimiz bizleri sahiplendirmek için girişimde bulunmuşlardı. Bu geride bıraktığımız aylarda bizlerden 10 ev arkadaşımız çok şanslıydı. Onları, sizler gibi iyi yürekli hayvan sever dostlarımız sahiplendi, artık yeni evlerindeler ve onlardan güzel haberler alıyoruz. Şu an artık geçici evimiz haline gelen, sağlığımıza kavuştuğumuz, yıllardır mutlu yaşadığımız evimizde artık kalamama durumumuz ortaya çıktı. Biz 3 arkadaşı sokağa atacaklar, çok korkuyoruz, çünkü sokakta yaşamayı bilmiyoruz, sahiplenme, sahiplendirme konusunda sizlerden destek bekliyoruz. Geride kalan 3 kedi olarak fotoğraflarımız ve yaşlarımız ektedir. İlginiz için teşekkür ederiz. İrtibat : Veteriner Hekim Gülsay Devirdi Komşumuz Özden Hanım
  • #4140429
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.