7 kişilik DACİA LODGY

7 kişilik DACİA LODGY

Ege » İzmir » Buca
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Buca
7 kişilik DACİA LODGY
 
7 kişilik DACİA LODGY 7 kişilik DACİA LODGY 7 kişilik DACİA LODGY 7 kişilik DACİA LODGY 7 kişilik DACİA LODGY 7 kişilik DACİA LODGY
LÜTFEN DİKKATLİCE SONUNA KADAR OKUYUNUZ. Kaliteyi Uygun Fiyatlarla Otomobil - Minibüs - Otobüs'lerimiz İle Hizmet Vermekteyiz. Resimlerdeki Araçların tamamı ÖZ Malımızdır. İlk elden kiralama avantajı (Tedarik için Komisyon ödemezsiniz.) Verilen Fiyat yıllık da / günlük = 65.00 tl / 30 bin km 7 KİŞİLİK DACİA LODGY MARKA OTOMOBİLİMİZİN AVANTAJLARI ! B sınıfı Ehliyet ile kullanılır. K belgesi, D2 belgesi, SRC belgesi, Psikoteknik belgesi vb belgeler gerekmemektedir. Trafik kontrollerin de ceza ya maruz kalmazsınız. 1.5 dci euro 5 motor ile yüksek performans düşük yakıt tüketimi Hava alanı - Otogar - Şehir Merkezi (10 km ) Ücretsiz teslimat yapılır. Güncel fiyatlarımız ve Araçlarımız hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için google'den izmirdekiralikaraba com yada Şato Turizm Taşımacılığı yazarak web sayfamıza ulaşabilirsiniz. Araç ihtiyacınız da çözüm ortaklığınızı ücretsiz yapıyoruz. Siz değerli müşterilerimize Kaliteli Hizmet, Uygun Fiyat verebilmemiz için bir Telefon kadar yakınınızdayız.
  • #4177547
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.