58 Günlük Safkan Labrador yavrusu.. Acil..!

58 Günlük Safkan Labrador yavrusu.. Acil..!

İç Anadolu » Ankara » Yeni Mahalle
300₺
  • 300₺
    İç Anadolu » Ankara » Yeni Mahalle
58 Günlük Safkan Labrador yavrusu.. Acil..!
 
58 Günlük Safkan Labrador yavrusu.. Acil..! 58 Günlük Safkan Labrador yavrusu.. Acil..! 58 Günlük Safkan Labrador yavrusu.. Acil..! 58 Günlük Safkan Labrador yavrusu.. Acil..!
Acil..! 58 Günlük Olan Labrador Yavrumu Aile Baskısı Nedeniyle Satmak Zorundayım Dışarı Yüzü Görmemiş Veteriner Kontrolünde İlk 3 Aşısı Yapılmış Dış Parazit Damlası Yapılmıstır Sadık Bir Dost Para 2. Planda İyi bir yuva Arıyorum Oğluma.. 300 Tl istememin sebebi Bakabilcek Birinin Almasıdır ücretsiz sahiplendirme yapsam bakabilcek olanda bakamıcak olanda almak isticektir. Yanında; Tasıma Kabı Mama Tası Maması Şampuanı Köpüğü NOt: Aşıları ve malzemesi zaten 200 tlye yakın tutuyor. Safkandır anne altından aldım İstenilen Yere gösterilebilir. Num:Bu numaradan irtibata geçiniz..
  • #2892002
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.