5 adet Aslanbaş tavşan yavrusu

5 adet Aslanbaş tavşan yavrusu

Marmara » İstanbul » Kartal
75₺
  • 75₺
    Marmara » İstanbul » Kartal
5 adet Aslanbaş tavşan yavrusu
 
5 adet Aslanbaş tavşan yavrusu 5 adet Aslanbaş tavşan yavrusu 5 adet Aslanbaş tavşan yavrusu 5 adet Aslanbaş tavşan yavrusu 5 adet Aslanbaş tavşan yavrusu 5 adet Aslanbaş tavşan yavrusu
Yeni yeni hareketlenmeye başlayan Aslanbaş yavrularım sütten kesildiler, şu anda ev ortamında besleniyorlar. ot ve ekmek türleri şimdilik gıdaları. İlerleyen haftalarda özel yemlerde yiyebilecekler. Kısa sürede ev ortamına alıştılar. Elden beslenilebilir, ve ev içinde serbest dolaşıyorlar. Tuvaletlerini yapmak için kafeslerinin belli bir bölümünü kullanıyorlar. Şimdilik haftada bir temizlik kâfi geliyor. Ev ortamında beslenmeye uygun ırk tavşanlardandır. Ayrıca Lop tavşanım da var, şu anda hamile yakın bir zamanda doğumu gerçekleşecek. Şu an doğan yavrularım erkekler, bir iki tanesinin talibi var, erken gelen alır diyelim. Fiyat olarak makûl tuttum ancak ilerleyen zamanlarda pazarlık yapabilirim ancak şimdilik düşünmüyorum. Başka hayvanlarım olduğu için kullanabileceğim şeylerle veya mamalarla takas yapabilirim. Köpek mamaları tercihim olur. qesemen@hotmail.com video ve başka fotoğraflarını görmek isteyenlere mail atabilirim.
  • #3341444
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.