4GB CASUS KALEM GİZLİ KAMERA-3.0 MP Yeni model Fotoğraf çekiyor

4GB CASUS KALEM GİZLİ KAMERA-3.0 MP Yeni model Fotoğraf çekiyor

İç Anadolu » Konya » Karatay
80₺
  • 80₺
    İç Anadolu » Konya » Karatay
4GB CASUS KALEM GİZLİ KAMERA-3.0 MP Yeni model Fotoğraf çekiyor
 
4GB CASUS KALEM GİZLİ KAMERA-3.0 MP Yeni model Fotoğraf çekiyor 4GB CASUS KALEM GİZLİ KAMERA-3.0 MP Yeni model Fotoğraf çekiyor 4GB CASUS KALEM GİZLİ KAMERA-3.0 MP Yeni model Fotoğraf çekiyor 4GB CASUS KALEM GİZLİ KAMERA-3.0 MP Yeni model Fotoğraf çekiyor 4GB CASUS KALEM GİZLİ KAMERA-3.0 MP Yeni model Fotoğraf çekiyor
4 GB CASUS KALEM-GİZLİ KAMERA SPY PEN (YENİ JENERASYON) Hem Fotoğraf çeken Hem Video Kaydı hemde Ses Kaydı yapan Casus Kamera kalem... TÜRKİYEDE İLK BİZDE Piyasada satılan diğer modelden farkı; FOTOĞRAF ÇEKEBİLME özelliğide olan bu ürün aynı zamanda 3.0 mp (480x640) yüksek çözünürlüğe sahiptir. 3.0 MP ile Renkli Görüntü ve Ses Kaydı Kapıda ödeme seçeneği ile 80 YTL ye sahip olabilirsiniz. ALO SİPARİŞ: nolu numaralardan birini arayarak siparişinizi verin 24 saat sonra KAPINIZA GELSİN. (TOPTAN SATIŞIMIZ VARDIR.ARAYIP FİYAT ALINIZ.) (20 Saat kayıt kapasiteye sahip) 1.KALİTE İşyerinizdeki elemanların kontrülünü mü yapmak istiyorsunuz? Yada Sizden gizli işler mi çevriliyor? Çocuğunuza bakan dadıdan mı şüpheleniyorsunuz? Arkadaşlarınızla ilgili şüpheleriniz mi var? Bu ürün tüm sorulara cevap veriyor... KAPIDA ÖDEME 80 YTL (Kargo Bizden) **Bu mükemmel ürün ile istediğiniz her ortamda ve şartta kimseye belli etmeden gizli çekim yapabilirsiniz. ** Dilerseniz fotoğraf çekebilirsiniz (Sadece bu modelde vardır) **Sıradan bir kalemden farksız görünen bu ürün ile artık hiç birşey gizli kalmayacak... **Gömleğinizin cebine takın ve tek tuşa basarak kimseye farkettirmeden gizli video çekimleri yapın. **4GB dahili hafızasında istediğiniz datayı taşıyın veya 20 saati aşan gizli video çekimlerinizi taşıyın. **Süper video kalitesi ile mükemmel sonuçlar alabilirsiniz. **3.0 MegaPixel görüntü kalitesine hayran kalacaksınız. Windows Media Player ile kalitesiz izlemeyin. Ürünün yanında göndereceğimiz özel program sayesinde çektiğiniz görüntü üzerinde her türlü oynama yapabilirsiniz. Dilerseniz Çektiğiniz görüntünün rengini açabilir yada koyultabilirsiniz, yada ses ayarlarıyla oynayabilirsiniz. Özel olarak geliştirilmiş bu program sayesinde çektiğiniz çekimleri daha net olarak seyredebileceksiniz. Bu program Casus Kalemin Hafızasına yüklenerek size gönderilecektir. Herhangi bir cd gerektirmez Tak-çalıştır, seyret Tüm bilgisayarlarda çalışır FOTOĞRAF ÇEKEBİLME 20 saat video ve ses kaydı kapasiteli Çekim yaptığınız kesinlikle belli olmaz. 3.0 mp kalitesinde çok net görüntü BİLGİSAYARDAN şarj edebilme TÜRKÇE kullanım klavuzlu Dilerseniz flash bellek olarak kullanabilme Kalem olarakta kullanabilirsiniz. 4 GBUSB bellek olarak da kullanılabilir (Driver'a gerek duymaz) Renkli ve Sesli Video Kaydı Boyutları: 14cm x 2.2cm x 1.5cm (Boy x En x Çap) . USB 2.0 ve 1.0 Uyumlu Gerçek zaman AVI video formatında süper görüntü kaydı 3.0 MP 480X640 Piksel www.casuskameralar.tr.gg sitemizden daha detaylı inceleyebilirsiniz. TOPTAN SATIŞIMIZ VARDIR Direkt İthalatçıdan 1.elden temin edebilirsiniz. ALO SİPARİŞ: ALO SİPARİŞ: (Saat:10.00 - 24.00 Saatleri arası arayınız.)
  • #1617937
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.