4 YILDIR EVİMİZDE BAKTIĞIMIZ AFRİKA GRİ KIRMIZI KUYRUK JAKO CİNSİ PAPAĞANIMIZ

4 YILDIR EVİMİZDE BAKTIĞIMIZ AFRİKA GRİ KIRMIZI KUYRUK JAKO CİNSİ PAPAĞANIMIZ

İç Anadolu » Eskişehir » Esnafsarayı
2.000₺
  • 2.000₺
    İç Anadolu » Eskişehir » Esnafsarayı
4 YILDIR EVİMİZDE BAKTIĞIMIZ AFRİKA GRİ KIRMIZI KUYRUK JAKO CİNSİ PAPAĞANIMIZ
 
4 YILDIR EVİMİZDE BAKTIĞIMIZ AFRİKA GRİ KIRMIZI KUYRUK JAKO CİNSİ PAPAĞANIMIZ 4 YILDIR EVİMİZDE BAKTIĞIMIZ AFRİKA GRİ KIRMIZI KUYRUK JAKO CİNSİ PAPAĞANIMIZ 4 YILDIR EVİMİZDE BAKTIĞIMIZ AFRİKA GRİ KIRMIZI KUYRUK JAKO CİNSİ PAPAĞANIMIZ 4 YILDIR EVİMİZDE BAKTIĞIMIZ AFRİKA GRİ KIRMIZI KUYRUK JAKO CİNSİ PAPAĞANIMIZ
4 YILDIR EVİMİZDE BAKTIĞIMIZ AFRİKA GRİ KIRMIZI KUYRUK JAKO CİNSİ PAPAĞANIMIZ SATILIKTIR 100'e yakın kelime konuşabilmektedir, duyduğu sesleri konuşmaları kısa süre içerisinde tekrar edebilmektedir. Okadar değişik sesler ve konuştuğu kelimeler varki ve biz okadar alıştıkki bunlara, eskiden çok şaşırırdık ama artık evin bir bireyi gibi olduğu için alıştık konuşmalarına seslerine. Papağanımız çok sağlıklıdır, iyi beslenmektedir pirinç kaplama büyük kafesi ile birlikte verilecektir. Piyasada çok ucuza aynı cins papağanlar bulunmaktadır ancak bu papağanlar en az 3-4 yıl eğitilmeden insanlara alışmamaktadır, ben size eğitilmiş konuşkan elinizden yiyecek alabilen bir papağandan bahsediyorum zaten papağan almayı düşünüyorsanız biraz araştırma yaptığınızda neden fiyatın bukadar farklı olduğunu anlayacaksınız. Youtube internet sitesinde videosu mevcuttur izlemek isterseniz adresini verebilirim. Ciddi alıcıların irtibata geçmeleri rica olunur. ESKİŞEHİR İLİNDE BULUNANLAR PAPAĞANIMIZI GÖREBİLİR ELDEN TESLİM ALABİLİRLER.
  • #2947625
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.