300Bin TL Nakitle Bir kaç Ayda Milyon TL...

300Bin TL Nakitle Bir kaç Ayda Milyon TL...

Karadeniz » Samsun » Atakum
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Samsun » Atakum
300Bin TL Nakitle Bir kaç Ayda Milyon TL...
 
300Bin TL Nakitle Bir kaç Ayda Milyon TL... 300Bin TL Nakitle Bir kaç Ayda Milyon TL... 300Bin TL Nakitle Bir kaç Ayda Milyon TL... 300Bin TL Nakitle Bir kaç Ayda Milyon TL... 300Bin TL Nakitle Bir kaç Ayda Milyon TL... 300Bin TL Nakitle Bir kaç Ayda Milyon TL...
Aşağıda, hakkında kısaca bilgi verdiğim makinenin Marka adı ÇAYJET'tir. İmalâtı için yatırımcıya ihtiyaç vardır. Başlangıç yatırımı için; KOSGEBin "ENDÜSTRİYEL UYGULAMA" desteği olarak sağladığı 268.000TL Hibe ve 200.000TL faizsiz Kredi desteği hariç, yaklaşık 300.000 TL gereklidir. Bu yatırımın, birkaç ay içerisinde birkaç Milyon TL getirisi olacağı hesaplanmıştır. Bu rakamlar her yıl aynı şekilde artarak devam edecektir. Kendi piyasamızın ihtiyacı 200.000 Adet ÇAYJET'tir. Piyasa halen rakipsiz ve tamamen risksizdir. Fakat, en kısa zamanda ÇAYJET'in üretimine başlanmalıdır. Başlangıç yatırımından kasıt; Şirketin kuruluşundan sonra, defalarca test edilmiş Prototipi bulunan ilk 50 Adet ÇAYJET'in üretilmesi, nakliyesi, tanıtım ve pazarlama giderleridir. İlk parti makinenin tanıtımı ve satışından sonra, takip eden haftalarda bu sayı her defasında kendi sermayesiyle ikiye katlanarak artacak ve gelişecektir. (Daha büyük sayılarla başlamak için, daha büyük yatırımlara ihtiyaç duyulacağı malüm...) ÇAYJET NEDİR? Türk çaycılığının çok önemli bir ihtiyacı olan Çay Toplama Makinesi ile ilgili bir çok çalışma yapıldı. Fakat, bizim arazi ve çay bitkisi yapısına uygun bir makine henüz piyasaya girmiş değil. Benim, yıllarca üzerinde çalıştığım ve İNCELEMELİ PATENT'ini aldığım, "ÇAYJET" markası ile tescil ettirdiğim ve Tasarım belgesini aldığım Çay toplama makinesi, diğer makinelerin sahip olmadığı özelliklere ve ap ayrı bir çalışma sistemine sahiptir. Diğer makinelerde var olan olumsuzluklar ÇAYJET'le giderilmiştir. Bu makineyi her türlü arazi ve hava şartlarında denedik. Bu çalışmalar esnasında, gören herkesin hayranlığını kazandı. Aldığım bu olumlu tepkiler, bu makinenin bir an önce üretilip çay müstahsiline ulaştırılması gerektiği inancını kuvvetlendirdi. Bu makinenin (ÇAYJET'in) Uluslar arası Patenti de alındığı taktirde, Kırk'a yakın ülkeye daha ihraç etmek mümkün. Zira, bu Ülkelerde de böyle bir makineye ihtiyaç vardır. ÇAYJET'in videosu: "www.cayjet.com.tr" adresinde mevcuttur. Ayrıca, Google arama satırına bitişik olarak;"ÇAYJET" yazıldığında da ilgili haberlere, resim ve videolarına ulaşılabilir. Patent bilgilerine ise, TPE sayfasından ulaşmak mümkün. Gerekli bilgiler: Buluşu yapan: Salih Osman İMAMOĞLU. Patent Tescil No: Detaylı bilgi ve irtibat için Cep:e-mail: slhosmnimamoglu@gmail.com Adres: OMÜ Tıp Fakültesi Hastane İlkokulu. Atakum-SAMSUN Salih Osman İMAMOĞLU Bilgi: Patentin tespit edilen değeri 2.Milyon TL dir. Bu rakam, bütün haklarının satışı içindir. Fakat, ortaklık yapılması durumunda, hisselerdeki oranlar ve diğer detaylar ilgilenenlerle görüşülecektir.
  • #3413877
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.