3 yıldız hotel ve magichouse cafe bar restauranta baybayan elemanlar alınacaktır

3 yıldız hotel ve magichouse cafe bar restauranta baybayan elemanlar alınacaktır

Marmara » İstanbul » Beyoğlu
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Beyoğlu
3 yıldız hotel ve magichouse cafe bar restauranta baybayan elemanlar alınacaktır
 
3 yıldız hotel ve magichouse cafe bar restauranta baybayan elemanlar alınacaktır 3 yıldız hotel ve magichouse cafe bar restauranta baybayan elemanlar alınacaktır 3 yıldız hotel ve magichouse cafe bar restauranta baybayan elemanlar alınacaktır 3 yıldız hotel ve magichouse cafe bar restauranta baybayan elemanlar alınacaktır 3 yıldız hotel ve magichouse cafe bar restauranta baybayan elemanlar alınacaktır
yeni açılacak 3 yıldız hotel ve Taksim Cezayir sokakta (eski fransız sokağı) THE MAGİCHOUSE CAFE BAR RESTAURANT için ACELE ELEMANLAR ALINACAKTIR..!!! işletme müdür yardımcısı ( tecrübe-yabancı dil-bayan) Özel asistan ( hafızası kuvvetli, önemli sorumlulukları taşıyabilecek yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmayan , ingilizce bilen, fiziği düzgün ve oto ehliyeti olan Bayan ) asistan ( finksiyonu düzgün-deneyimli bayan ) sekreter ( deneyimli konuşması düzgün bayan ) muhasebe ( muhasebe konusunda deneyimli dinamik bay ve bayan ) idari büro ( konusunda deneyimli bay ve bayan ) Bar (konusunda deneyimli genç ve dinamik bay-bayan ) Restaurant ( full-part time deneyimli bay ve bayan garsonlar & komiler ) mutfak (konusunda uzman aşçı yardımcıları bay-bayan) kat görevlileri ( konusunda deneyimli hızlı bayanlar ) temizlik elemanları ( hijyene dikkat eden dinamik bay ve bayanlar ) depo sorumlusu ( konusunda deyimli ve sorumluluk sahibi bay) güvenlik ( belgeli , fiziği uyumlu bay ve bayanlar ) *aradığımız özelliklere uyumlu arkadaşlarımızı , 1 adet fotoğraf-nüfus cüzdan fotokpisi ve özgeçmiş cv leri ile birlikte şahsen müracaatlarını 13.09.2011 SALI günü saat 13:00 'te ilgili adrese bekliyoruz. Eleman alımları ACELE yapılacağından sonraki müracaatlar kabul edilmeyecektir. MÜRACAAT ADRESİ : THE MAGİCHOUSE CAFE BAR RESTAURANT Firuzağa mah. Cezayir sokak (eski fransız sokağı) no: 1 BeyoğLu / İSTANBUL Tarifli adres : Taksim istiklal caddesi , galatasaray lisesi yan postne sokağından 100 m.aşağıda soldadır sokağımız. İRTİBAT TELEFON :yücel bey ( lütfen isminizi yazdırınız )
  • #2730931
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.