3 KUR + İş İngilizcesi + Etüt ve Özel Dersler Just English

3 KUR + İş İngilizcesi + Etüt ve Özel Dersler Just English

İstanbul / Bakırköy / Ataköy 7-8-9-10 Mah.
2.400₺
  • 2.400₺
    İstanbul / Bakırköy / Ataköy 7-8-9-10 Mah.
  • Özel ders / Yabancı dil

  • 3 KUR + İş İngilizcesi + Etüt ve Özel Dersler Just English
  • İlan no#4411888
  • Ders yeri Öğrenci veya öğretmen evi
  • Ders veren Bay
 
JustEnglish Kurlarını devrediyorum. Kurlar kullanılmamıştır kayıtdan hemen sonra dondurulmuştur gün veya hak kaybı yoktur. Devretme sebebim sağlık problemlerinden dolayı devam edemem.

3 kur(480saat) + İş İngilizcesi kursu + Özel Ders ve Etütlerden oluşan geniş kapsamlı bir eğitim paketi, hafta içi konuşma vb. etkinlikler eğitim kurumu tarafından verilmektedir. Derslerin dışında birebir tarzı ek ders alabiliyorsunuz. Eğitim paketi Ataköy şubesinde bulunmakta fakat farklı bir yerde ikamet ediyorsanız istediğiniz şubeye geçiş yapılabiliyor. Kurs ders saatlerini size uygun şekilde haftaiçi veya haftasonu alabilirsiniz. Piyasa araştırması yaptıysanız bu eğitime göre fiyatın gerçekten uygun olduğunu göreceksiniz. Daha detaylı bilgi için iletişime geçebiliriz. 0553 925 5286

Just English’in İngilizce Eğitimindeki Farkı Nedir?

Gerek öğretim kadrosu gerekse ders mekânları ile o vatanın dilini, kendi vatanınıza getirebilecek tek dil okulu Just English’tir. Akademi temelli olan Türk ve yabancı eğitmen kadrosunun tamamı, aynı zamanda pedagojik formasyon ve uluslararası dil sertifikalarına sahiptir.

Yalnızca öğretim kadrosunda yarattığı farklarla yetinmeyen Just English, öğrencilerine sunduğu fazla ders saati, ders içi ve ders dışı aktiviteleri, online eğitimleri, ders materyalleri ile de farkını ortaya koymuş, elde ettiği başarısını art arda, aldığı “En Başarılı Dil Okulu” “En Güvenilir Dil Okulu” “En Kaliteli Dil Okulu” ödülleriyle tasdiklemiştir.

Just English’in Genel İngilizcede Başarı Oranı Nedir?

Just English Dil Okulları, Türkiye’deki yabancı dil eğitimindeki büyük açığı fark edip, bu açığı kapatmayı hedefleyerek kurulmuş olan bir eğitim kurumdur. İngilizce ve diğer dil eğitimlerindeki başarısını, kısa zamanda Türkiye’nin pek çok şehrinde açtığı şubeleri ile kanıtlar, üst üste aldığı başarı ödülleri ile tesciller niteliktedir.

Just English, her şeyden önce başarısını öğrenci merkezli eğitim anlayışı ile sağlamaktadır. Öğrenci merkezli eğitim programını çizerken “Öğrencilerimiz nasıl daha iyi öğrenebilirler, nasıl bir ortamda kendilerini daha iyi, daha rahat hissedebilirler, olası eksiklikleri nasıl giderilebilir?” gibi soruları daima aktif tutmaktadır. Verdiği ders saati ile (160 saat) en çok ders saati veren yabancı dil kurumu unvanına sahip olan Just English’te, sınıf kontenjanları minimum seviyededir, çünkü grup derslerinde dahi özel ders ortamı sağlanmak Just English’in hedeflerinden biridir. Bu hedefini de başarı ile gerçekleştiren kurumumuzun, online dersleri, özgün ders materyalleri, ders içi ve ders dışı aktiviteleri, etüt ve bire bir dersleri, Türk ve yabancı akademik kadrosu ve en önemlisi öğrencilerimizin memnuniyet ve referansları göz önüne alındığında, Just English’in genel İngilizce ve diğer dillerde olan başarı oranı %100’dür.
  • #4411888
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Özel ders
  2. Yabancı dil
  3. İstanbul
  4. Bakırköy
  5. Ataköy 7-8-9-10 Mah.
  • ODTÜ'lüden APA'ye uygun ingilizce Ödev, Proje, Rapor, Sunum

    ODTÜ Psikolojik Danışmanlık ve Rrehberlik mezunuyum. Sözel bölümlerin bölüm ders ...

  • WOPENGLISH - PROFESYONEL ÖĞRETMENLERLE 1-1 İNGİLİZCE DERSLERİ

    PENDIK  (KURTKOY-YENIŞEHIR-KAYNARCA)                  SAMANDIRA  (MERKEZ, SUL ...

  • sevdirerek ingilizce şart

    İngilizceyi sevmediysen ve anlatmak benim işim, buyrun görüşelim İngilizceyi kö ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.