3 Aylık, erkek, Tuvalet eğitimli Minyatür ŞİVAVA yavrumuz

3 Aylık, erkek, Tuvalet eğitimli Minyatür ŞİVAVA yavrumuz

Marmara » Edirne » Edirne
1.000₺
3 Aylık, erkek, Tuvalet eğitimli Minyatür ŞİVAVA yavrumuz
 
3 Aylık, erkek, Tuvalet eğitimli Minyatür ŞİVAVA yavrumuz 3 Aylık, erkek, Tuvalet eğitimli Minyatür ŞİVAVA yavrumuz 3 Aylık, erkek, Tuvalet eğitimli Minyatür ŞİVAVA yavrumuz
3 aylık Minyatür Tea Cup erkek ŞİVAVA ( CHİHUAHUA ) yavrumuzun ilk aşı ve parazit tedavileri tamamlanmıştır. Yavrumuz ev ortamında tuvalet eğitimi almıştır. Yavrumuzu canlı olarak kameradan görme imkanı mevcuttur. Taşıma kutusu, mama kabı, tasması ve aşı karnesi ile birlikte teslim edilecektir. Dilerseniz kendiniz gelip yavruyu elden teslim alabilirsiniz. Edirne ye yakın illere elden teslimat ve teslimatta ödeme imkanı mevcuttur. Haftanın 7 günü Sabah Saat 08 ile Gece Saat 02 arası arayabilirsiniz. Tüm illere teslimat yapma imkanımız vardır THY uçak kargosu ile Havaalanı bulunan Tüm illere uçak kargosu ile güvenli ve hızlı bir şekilde gönderim yapma imkanımız mevcuttur Web Sitemiz : www.minikkopekler.com Mail : minikkopekler@msn.com 0544 855 49 12 Chihuahua, elma biçimli kafası ve küçük çıkık burnu ile ufak bir köpektir.Chihuahua Yuvarlak, büyük ve çok koyu bazen de koyu kızıl kahve ve açık sarımsı renkte gözleri vardır. Irkın ayırt edici özelliği olan kulakları dik taşınır. Yavruların kafa taslarında yumuşak nokta veya ''molera'' bulunur. Bu boşluk erişkinliğe ulaşıldığında kendiliğinden kapanır. Vücut, yüksek olmaktan çok hafifçe daha uzundur. Kuyruk sırtta orak biçiminde taşınır. Yaygın kısa tüylü tipinin yanı sıra uzun tüylüsü de vardır. Açık kahve, sarı, kestane rengi, gümüş rengi ve çelik grisi başta olmak üzere her renk olabilir. Düz sırtı ve yere dik basan bacakları ile göründüğünden daha dayanıklıdır. Karakteri Chihuahua iyi bir eşlik köpeğidir. Cesur, hayat dolu, kibirli ve atılgan bu köpek verdiği sevginin karşılığını ister. Çevik oluşu ayak altında kalmadan seri manevralar yapmasına imkan verir. Yaşam Ortamı Serin havalarda bir kazak giydirilmesi faydalıdır. Apartman hayatı için uygundur.
  • #3821860
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • SATILIK BEAGLE YAVRULARI (ANKARA )

    ERKEK VE DİŞİ SAĞLIKLI SAFKAN BEAGLE YAVRULARIMIZ BULUNMAKTADIR ANNE VE BABAYI ...

  • King charles cavalier

    Sahibinden 3 aylık dişi king charles cavalier.Saf kan.Gazete üzerinde tuvalet eğ ...

  • sahibinden ingiliz buldog ( english bulldog ) ve fransız buldog ( french bulld

    yavrularımız hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 0 538 011 77 99 ulaşabilirl ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.