3 Aylık Yavru French Bulldog'umuzu Sahiplendirmek İstiyoruz ACİL

3 Aylık Yavru French Bulldog'umuzu Sahiplendirmek İstiyoruz ACİL

İç Anadolu » Ankara » Çayyolu
800₺
  • 800₺
    İç Anadolu » Ankara » Çayyolu
3 Aylık Yavru French Bulldog'umuzu Sahiplendirmek İstiyoruz ACİL
 
3 Aylık Yavru French Bulldog'umuzu Sahiplendirmek İstiyoruz ACİL 3 Aylık Yavru French Bulldog'umuzu Sahiplendirmek İstiyoruz ACİL 3 Aylık Yavru French Bulldog'umuzu Sahiplendirmek İstiyoruz ACİL 3 Aylık Yavru French Bulldog'umuzu Sahiplendirmek İstiyoruz ACİL 3 Aylık Yavru French Bulldog'umuzu Sahiplendirmek İstiyoruz ACİL 3 Aylık Yavru French Bulldog'umuzu Sahiplendirmek İstiyoruz ACİL
Bobi, Ailemize katılalı kısa bir müddet geçmiş olmasına rağmen, eşimin sağlık problemi sebebiyle üzülerek sahiplendirmek zorundayız.Kendisini Bursa'ya giderek bizzat kendimiz, çiftlikten aldık. Irk garantilidir ve aşıları tamdır. Her türlü masraf kendisi için yapıldı. Royal Canin Maması (180tl), ferplast el değmeden dışkı toplama maşası, ayakkabıları (50tl-safari pet club'dan alınmış), ferplast marka tasma, boyunluk, mama kabı, taşıma kabı, oyun kutusu, minderi, oyuncakları ile birlikte verilecek ve onlardan ek bir ücret alınmayacaktır. Ayrıca pek çok aşısı tarafımızdan yaptırılmıştır. Fotoğraftaki karnesinde görmeniz mümkün. Bobi evimize geldiğinden beri yoğun bir tuvalet eğitimine tabi tutulmuştur. Tuvalet için kolaylıkla alıştırabilirsiniz. Adını öğrenmiştir, kucak alışkanlığı edindirilmiştir. Son derece insancıldır, ısırma huyu yoktur. Bu yavruyu acil olarak sahiplendirmemiz gerekiyor. İletisim bilgilerinizi ve mail adresinizi ilgileniyorsanız mesaj yoluyla iletebilir, sahiplenme ile ilgili bilgi alabilirsiniz.
  • #3616021
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.