2GB 2 GB MP3 - VIDEO PLAYER SAAT ! Kopya Saati ..

2GB 2 GB MP3 - VIDEO PLAYER SAAT ! Kopya Saati ..

Marmara » İstanbul » Kadıköy
112₺
  • 112₺
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
2GB 2 GB MP3 - VIDEO PLAYER SAAT ! Kopya Saati ..
 
2GB 2 GB MP3 - VIDEO PLAYER SAAT ! Kopya Saati .. 2GB 2 GB MP3 - VIDEO PLAYER SAAT ! Kopya Saati .. 2GB 2 GB MP3 - VIDEO PLAYER SAAT ! Kopya Saati ..
Klasik MP3 Player anlayışınıza son verme zamanı geldi. Artık hem şıklığınızı tamamlayacak gerçek deri bir saate sahip olun.. Hem de Saatinizden MP3 dinleyin - VIDEO izleyin..Ü HEMEN AL İLE KARGO ÜCRETSİZ ! Tam 2 GB muhteşem bir saat. Bu ürün piyasada yok! Tek adet Amerikadan getirilmiştir.. Sitedeki diğer saatlerle karıştırmayın.. Bu saat dijital ekrandır ve gerçek deridir. 2GB olmasının yanında bu özelliklerle bu fiyat ucuz bile kalıyor. Ancak sadece ilk satış için BEDAVASHOP ta Hemen AL ile 112 YTL'dir VEE ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ! E-BOOK Özelliği olan bu Saate notepad ile txt uzantılı ister notlarınızı, ister kopyalarınızı yazabilirsiniz. Uzunluk farketmez. Konu konu da ayırabilirsiniz. Sonra tek yapmanız gereken kolunuzdaki saatten saate bakarmıs gibi notlarınızı okumak. 5 satır yazı alıyor ekran ve gerçekten dolu dolu herşey okunuyor.. Bu konuda en etkin şekilde kullanımınız icin satış sonrası destek de verilecektir.. Bu fırsatı kaçırmayın.. Ürünün fotoğrafları temsili değil gerçektir. Açık artırma yok.. Hemen AL! ile hakkını veren alır.. Bu ayrıcalığa ve şıklığa sahip olmak için bu fırsatı kaçırmayın.. Not: Fotoğraflar temsili değildir. Ürünün kendi fotoğraflarıdır. Açılmamış kutusuyla beraber gönderilecektir. Genel Ürün Özellikleri : - Gerçek Deri Saat - 2GB MP3-MP4 Player - SMV Video Formatında süper video oynatıcı ( Diğer Video formatlarınızı kutunun içindeki program cdsindeki programla SMV yapabilirsiniz ) - Fotoğraf gösterimi - 1.5" Ekran - 65.000 Renk - Boyutları : 40mm x 39mm x 12mm Detaylı Ürün Özellikleri : Features & Functions: 100% Brand New, High Quality Electronic MP3/MP4 (NXV) Player Watch! 1.5" 260K OLED true color screen, high resolution 128*128 pixel image Powerful functions including mp3/mp4 playing, voice recorder, picture/e-book browse, file delete. Support MP1, MP2, MP3, WMA and MP4 video format SMV(other video format need converted to SMV by included software) Picture/photo view function High quality digital recording with MP3 format Built in rechargeable battery lasts 6 to 8 hours continuous playing music Show time and date with hour, minute, second Support multi-languages: English, French, Italian, Portuguese, Nederlands, Traditional Chinese, Simple Chinese Support ID3: The songs' titles and lyrics can be shown on screen 6 presets EQ for your music: Normal, Rock, Jazz, Classic, Pop, Bass, super bass 3D sound effect Operating System: Supports Windows 98/SE, ME, 2000, XP (Window 98 needs driver) Specification: Watch case dimension (L x W x T): 40mm x 39mm x 12mm Memory Capacity: 2GB high speed flash memory Screen: 1.5 inch OLED 65K color Color: Silver Weight: Approx. 78g Menu/VOL /-, PRE/NEXT. PLAY/PAUSE function buttons for easy operation Audio output distortion:
  • #1473945
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.