2011 FORD TOURNEO CONNECT 50.YIL SİLVER ÖZEL FULL PAKET YOKYOK BOYASIZ KAZASIZ

2011 FORD TOURNEO CONNECT 50.YIL SİLVER ÖZEL FULL PAKET YOKYOK BOYASIZ KAZASIZ

Marmara » İstanbul » Esenyurt
28.700₺
  • 28.700₺
    Marmara » İstanbul » Esenyurt
2011 FORD TOURNEO CONNECT 50.YIL SİLVER ÖZEL FULL PAKET YOKYOK BOYASIZ KAZASIZ
 
2011 FORD TOURNEO CONNECT 50.YIL SİLVER ÖZEL FULL PAKET YOKYOK BOYASIZ KAZASIZ 2011 FORD TOURNEO CONNECT 50.YIL SİLVER ÖZEL FULL PAKET YOKYOK BOYASIZ KAZASIZ 2011 FORD TOURNEO CONNECT 50.YIL SİLVER ÖZEL FULL PAKET YOKYOK BOYASIZ KAZASIZ 2011 FORD TOURNEO CONNECT 50.YIL SİLVER ÖZEL FULL PAKET YOKYOK BOYASIZ KAZASIZ 2011 FORD TOURNEO CONNECT 50.YIL SİLVER ÖZEL FULL PAKET YOKYOK BOYASIZ KAZASIZ
Otomobil Konforunda 50.Yıl Özel Serisi Ford Transit Tourneo Connect K210S GLX PLUS 50.YIL SİLVER 90 BG İlk sahibiyim. İlk alındığı gibi orjinaldir. Boya ve değişen yoktur. Bu yıl satın aldığım 4 adet Michelin marka Kış lastiği de araçla birlikte verilecektir. Çalıştığım firmadan şahsıma araç tahsis edildiği için satıyorum. Başlıca Özellikleri: Elektronik Denge Programı(ESP), Yokuş Kalkış Sistemi, Acil Fren Destek Sistemi, Çekiş Kontrol Sistemi, Otomatik kararan dikiz aynası, 4 hava yastığı, deri direksiyon, Bluetooth ve Türkçe Sesli Kontrol Sistemi, Isıtmalı Ön Cam, Elektrikli ve Isıtmalı Yan Aynalar, Yağmur Sensörlü silecekler, Otomatik Yanan Ön Farlar, Park sensörü, Orjinal koyu renk camlar, Tavan rayı.
  • #3083046
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.